DAGBOEK, INSPIRATIE

15 x Inspiratie // Blog Workshop #1 op Social Media

De eerste blog workshop zit erop! En mensenlief, wat was het een succes! De workshop vond plaats in Wicked Grounds, een prachtige locatie voor start-ups, waar ik begon met een presentatie met tips voor beginnende bloggers. De workshop werd vervolgd door een presentatie van Adfactor, waarin ze uitlegden wat native advertising precies is. Doordat we daarna een case gingen doen, doorbrak het de ongemakkelijkheid van netwerken en werd het al snel (heel) gezellig.

Na de case sloten we de workshop af met een lekkere borrel in de warme zon. Wat een afsluiter! En wat een gezelligheid! Pas tegen 18.00 u gingen de laatste mensen weg… WAUW!

Met enorm veel energie ging ik naar huis en bekeek ik in alle rust de social media posts van de dag. Vandaag deel ik een paar social media posts met jullie. Neem zeker een kijkje op enkele kanalen en hun blogs, want er zitten absoluut pareltjes tussen met veel potentie.

Over een uur starten we met de blogworkshop! Toffe locatie #wickedgrounds #adfactoracademy

A photo posted by @valentinedejong on Jun 27, 2015 at 2:15am PDT

Today’s stage for the #adfactoracademy blog workshop A photo posted by @natasjadb on Jun 27, 2015 at 3:20am PDT

Today’s workshop by @martemodernehippies was all about starting your own blog. Some great and fun knowledge for today!

A photo posted by Wicked Grounds (@wickedgrounds.nl) on Jun 27, 2015 at 7:35am PDT

Ontzettend leuke middag bij #adfactoracademy met presentatie door @modernehippies

A photo posted by Natasja – Watzijzegt (@watzijzegtcom) on Jun 27, 2015 at 6:28am PDT

Blogworkshop bij#adfactoracademy met Marthe van #Modernehippies! Inspirerend en gaaf ✌️

A photo posted by Kimbahli (@kimbahlicom) on Jun 27, 2015 at 5:45am PDT

 

 

5 AM Sunrises

5AM Sunrises op Facebook

Doe je ding.
Mijn eerste stukje tekst! Aaa.
Geïnspireerd door de blog workshop van Moderne Hippies @ Wicked Grounds.

He jij. Doe je ding.

Begin gewoon. Whatever it is.
Schrijven, schilderen, gitaar spelen, in de regen dansen. Dat wat je onderdrukt, wat in je hart zit, je gevoel, je passie. Je ding.

Het mag, het is niet erg. Je kwetsbaar opstellen is mooi, het is moedig. Het is eerlijk zijn, tegen anderen, tegen jezelf. Hier zit je groei. Hier zit pure connectie, innovatie, creativiteit. Je ding.

Stop met analyseren, laat het los. Stop met wachten, het is nooit niet nu.
Be a warrior, not a worrier. Beide kosten even veel tijd en energie. De keuze is aan jou. Doe je ding.

Laten we samen werken, elkaar inspireren, elkaar helpen groeien. We zijn allemaal aapjes. Allemaal crew van spaceship earth. Het is geen competitie, het is geen race. Het is een reis, geniet. Doe je ding.

Vraag je niet af wat anderen nodig hebben, wat de wereld nodig heeft. Vraag je af wat jij nodig hebt om tot leven te komen en doe dat. Want dat is wat de wereld nodig heeft. Mensen die hun ding doen.

Doe je ding.

Fijne workshop zonder gebakken lucht 🙂 @martemodernehippies leuk om je in het echt te zien #adfactoracademy A photo posted by Praktijk Querido (@praktijkquerido) on Jun 27, 2015 at 7:35am PDT

Bij deze wil ik Alpro, Pure Leaf, Conimex, Sanoma, Mitsuba, WE, Liefmans en Kruidvat bedanken voor het vullen van de geweldige goodiebag!

Wil jij bij de volgende workshop zijn? Stuur dan een mailtje naar events[at]modernehippies.nl met je bedrijfsnaam, naam, adres en URL. We zetten je op de mailinglist en houden je op de hoogte over de eerstvolgende blog workshop!

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.