Adverteren & sponsorships

Moderne Hippies wordt gelezen en bezocht door een community van dromers & doeners, avonturiers, vrije geesten en levensgenieters. Over het algemeen bestaat het publiek veelal uit vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, die onafhankelijk, vrij, avontuurlijk en bewust in het leven willen staan.

Maandelijks bezoeken gemiddeld 30.000 unieke bezoekers de blog met 100.000 pageviews. Op social media hebben we ruim 32.000 volgers. Er is ook veelvuldig over Moderne Hippies geschreven in de pers.

Vragen

Vragen en/of opmerkingen kunnen opgestuurd worden naar info[at]modernehippies.nl

Adverteren & sponsorships

Adverteren op Moderne Hippies is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van sponsorships tijdens de Moderne Hippies Markten, maar ook display advertising, sponsored stories en gesponsorde video’s op een van onze online kanalen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Wouter van Adfactor, via wouter.van.de.kamp[at]adfactor.nl of via 070-3388880. Bekijk hier de advertentiemogelijkheden.

Persaanvragen, workshops, lezingen en meer

Voor andere vormen van samenwerking, consultancy, workshops, lezingen of persaanvragen voor Moderne Hippies kun je contact opnemen met Valentine de Jong van HelloSparkle. Valentine is te bereiken via valentine.de.jong@hellosparkle.nl of 070 – 338 88 82.

Toesturen producten

We vinden het leuk om relevante producten te ontvangen, maar het verzenden van een product is geen garantie dat voor exposure. Stuur ons s.v.p. een mailtje om het huidige postadres op te vragen.

Ook worden we vooraf graag geïnformeerd over de producten die worden toegestuurd, zodat we kenbaar kunnen maken of we er iets mee kunnen of niet. Dit om onnodige verzendingen, gebruik van karton en verwachtingen te voorkomen.