ECO & FAIR

In de agenda // Minimalism: A documentary about the important things + win

Stel je eens een leven voor met minder: minder spullen, minder rommel, minder stress, minder schulden, minder ontevredenheid. Een leven met minder afleidingen.

Stel je nu eens een leven voor met meer: meer tijd, meer betekenisvolle relaties, meer groei, meer geven aan anderen, meer tevredenheid. Een leven met passie dat niet belast wordt door de chaotische wereld om je heen.
Wat je je voorstelt is een bewust gekozen leven. Niet een perfect leven — niet een makkelijk leven — maar een simpel leven.

Kom dan zondag 4 september 2016 naar Kriterion, Amsterdam! In de documentaire van The Minimalists, Minimalism: A Documentary About the Important Things, gaan Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus op zoek naar de veelzijdigheid van minimalisme. Na de documentaire zal een Q&A plaatsvinden, waar ikzelf ook bij zal zijn!

10.30: Lezing Jelle Derckx
10.45: Minimalism: A Documentary About the Important Things
12:15: Q&A met Yannick (de jongste minimalist van NL), Merel van De Groene Meisjes, Zoë van Moderne Hippies & Jelle van lijstjes.info
13:00: Einde

De documentaire bevat geen Nederlandse ondertiteling.

Win!

Wil jij komen? Vandaag geven we 2 kaartjes weg! Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder reageren dat je wilt komen!

Natuurlijk ontvang je extra karmapunten als je:

De winactie sluit 25 augustus om 00.00 uur. Vrijdag 26 augustus krijgt de winnaar een berichtje in zijn/haar inbox!