HOTSPOTS, MODE & BEAUTY

Fijn Plekje // Bee Beauty (Tip!)

Welkom in de Natuurlijke Schoonheidssalon! In deze rubriek vind je tips en reviews over natuurlijke, dierproefvrije en vegan cosmetica en verzorgingsproducten.

Bee Beauty review Moderne Hippies1

Kennen jullie het merk Apivita al? Ik heb het merk begin februari gespot in een fantastische winkel met allerlei natuurlijke cosmetica: Bee Beauty. Ik heb daar deze lippenbalsem vandaan, wat ik al deelde op mijn Instagram account:

Vaseline en andere commerciële lippenbalsems bevatten o.a. minerale oliën (en dat is in cosmetica níet OK) en hierdoor zijn wij (blijkbaar) allemaal ‘verslaafd aan paraffine’; het verschijnsel van smeren, en smeren, en willen blijven smeren. De lippenbalsem van Apivita is vrij van parabenen, siliconen en minerale oliën en zorgt dus niet voor deze verslaving. Ik begin een patroon te zien: bij eten werkt het in feite hetzelfde… Als we geraffineerde suikers eten, ontstaat er voor even een ‘piek’ in onze energie, maar gaat ‘ie daarna weer heel snel omlaag waardoor je eigenlijk nóg meer zin hebt in deze ‘slechte’ suikers. Net als crèmes en bijv. lippenbalsems, willen we altijd maar meer en meer! Blijven eten, blijven smeren, dus. Goedkope producten vol met troep, hoe ineffectief is dát? Ik geloof er steeds meer in dat deze ‘dure’ producten dus helemaal niet duur zijn (deze lippenbalsem was 5 euro) omdat het veel duurzamer in gebruik is.

Bee Beauty had niet alleen Apivita. Ze verkopen er ook producten van Dr. Baumann, Figs & Rouge, Lavera, Mádara en Pandhy’s. Allemaal merken om vrolijk van te worden! Van de bodylotions tot de aromatherapie kaarsen: alles is 96 tot 100 % natuurlijk. Extra fijn voor ouders: ze verkopen er ook allerlei producten voor kinderen. Het is een salon met chique uitstraling op de Roelof Hartstraat in Amsterdam Zuid. De producten die ze verkopen zijn puur, natuurlijk, betrouwbaar en effectief zonder twijfelachtige chemische ingrediënten. Daarnaast kan het vriendelijke personeel je alle ins & outs vertellen over de producten.

Bekijk hier nog enkele foto’s die ik er maakte:

Bee Beauty review Moderne Hippies2

Bee Beauty review Moderne Hippies3

Bee Beauty review Moderne Hippies4

Bee Beauty review Moderne Hippies5

Bee Beauty review Moderne Hippies6

Bee Beauty review Moderne Hippies5

Je kunt hier ook terecht voor een facial, acnebehandeling, cosmetische pedicure, medische pedicure, therapeutische massage, sportmassage, manicure of suikerontharing. En dit allemaal in mooie behandelruimtes met uitzicht op de tuin. Bee Beauty raad ik je dus zeker aan als je je wat meer wilt verdiepen in natuurlijke cosmetica!

Bee Beauty
Roelof Hartstraat 58, Amsterdam
www.beebeauty.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.