HOTSPOTS

Fijn Plekje // Boerderij Nieuwenhof in Mill

Kun je niet goed slapen? No problemo, dan kun je tegenwoordig echte schaapjes tellen terwijl je in bed ligt! Op boerderij de Nieuwenhof in Mill kan dit. Een prachtig natuurterrein waar je kunt slapen tussen de schapen. Deze belevingsboerderij is in 2009 opgestart en wordt gerund door een echte schaapherderin.

slapen tussen de schapen

De belevingsboerderij bestaat uit 4 onderdelen:

1. Groepsaccommodatie de Nieuwenhof: voor groepen en bedrijfsuitjes of teambuildingsactiviteiten.

2. Ovis & Eco: schaapskudde voor natuurbeheer, knapzaktochten met de kudde en speciale teambuildingsactiviteit voor de zakelijke markt.

3. Schapenkaas & ijsboerderij ’t Schupke: Rauwmelkse Millse herderskaas en heerlijk romig en eerlijk ijs.

4. En mijn favoriet: Slapen tussen de Schapen. Je hebt hier 2 opties: met je tentje kamperen of je slaapt in een van de twee prachtige schaapskooien op poten waar je in je bedstee slaapt, terwijl de schapen onder je kooi doorlopen.

schapen

Je betaald vanaf € 5,- per persoon voor het kamperen en het slapen in de schaapskooien kost € 30,- per persoon met een borg van € 50-. ’s Ochtends kun je buiten ontbijten voor € 7,50- of neem een luxe champagne ontbijt voor maar € 12,50-. Als je geluk hebt zijn er lammetjes die je zelf de fles kunt geven, super cute!

ontbijt

In de omgeving zijn verschillende activiteiten zoals diverse wandel- en fietsroutes, tochten met de huifkar, eventueel in combinatie met knapzakarrangementen met de schaapskudde. Het oude vestingstadje Grave zit om de hoek met prachtig centrum en diverse restaurantjes en/of cafeetjes. Mocht je met kinderen komen, dan is er ook een kinderboerderij, speelparadijs, bowling- en midgetgolfbaan in de buurt. Voor diverse evenementen kun je de agenda op de site bekijken.

schaap

Voor vragen of boekingen kun je terecht bij Marianne van Heijningen: info[at]schaapskuddeoviseneco.nl of via info[at]groepsaccommodatiedenieuwenhof.nl. Kijk voor meer info op de website.

Als je dit leuk vindt, vind je slapen op een fijn kussen misschien ook wel leuk.

Slaap lekker!

Liefs Elke