Brandy Melville
HOTSPOTS, MODE & BEAUTY

Fijn Plekje // Brandy Melville (A’dam)

Brandy Melville

Hippie meiden opgelet: Brandy Melville is ’the place to be’ als jouw hart sneller gaat kloppen van hippie fashion! Het merk komt oorspronkelijk uit Italië en staat dan ook voor Italiaanse mode van hoge kwaliteit, met vintage details. Ze beschrijven het typische ‘Brandy Meisje’ als een vrouwelijk meisje met een urban twist: jong van geest, actief, stoer en stylish.

Mijn zusje Susan wees mij een paar weken geleden op de Facebook pagina van Brandy Melville. Hier deelt het nieuwe kleding merk snapshots rechtstreeks vanuit de winkel. De Nederlandse website van het merk geeft ook een goed beeld van het concept, en het idee achter het merk. De collectie is lekker hippie-style, want: peace-tekens, shorts, pastel tintjes, lief met een vleugje sexy en rock, je vindt het er allemaal. Ook niet verkeerd: de prijzen liggen rond dezelfde prijzen als bij de ZARA.

Afgelopen weekend ben ik er eindelijk geweest. In het hartje van het toeristen-Amsterdam, op de Leidsestraat nummer 43, vind je de winkel. Wat was het moeilijk om niet meteen alles te kopen! Hier kun je echt je hart ophalen, van accessoires, tassen, truitjes, vesten, tot spijkerbroeken, jurkjes en blouses. De herfstcollectie is gaaf, maar ik keek vooral mijn ogen uit bij alle leuke zomerkleding.

Ik weet al waar ik aankomende lente mijn festival outfits ga kopen (en dan maar hopen dat je niet teveel mensen tegenkomt die hetzelfde doen) ;)!

Brandy Melville

Brandy Melville
Leidsestraat 43
Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.