KUNST & CULTUUR

Voor in Huis // Casa Bali

Na vorig jaar veel gereisd te hebben, ben ik sinds korte tijd echt aan het settelen in Amsterdam. Hierdoor word ik af en toe echt een huismus, die het heerlijk vindt om haar huis in te richten met allerlei bijzondere producten. De reiziger in me vraagt echter wel om producten uit het buitenland, die me in huis blijven inspireren. Er zijn immers altijd nog 10.000 plekken waar ik écht nog heen moet ;). Natuurlijk schaf je die het liefste zelf aan als je ter plekke aan het reizen bent, maar dat is lang niet altijd mogelijk. Toch? Nu is daar Casa Bali: een fantastische webshop met authentieke producten uit Java en Bali. Ik word er persoonlijk enorm enthousiast van en zou zo allerlei producten uit de webshop willen aanschaffen! Neem maar eens een kijkje en word even enthousiast als ik:

Banner Koeienschedels Casa Bali

Banner sarong Kussens Casa Bali

Banner schelpenlampen Casa Bali

Banner Vloerkleden Casa Bali

Casa Bali keukenspullen

Cowskull Ganesha Casa Bali

Ganesha Casa Bali

Oosterse hanglamp Casa Bali

Slangenarmbanden Casa Bali

sloophoutspiegel Casa Bali

strandhanddoeken Casa Bali

Vloerkleed Casa Bali

Je kunt alles kopen op casabali.nl. Lees daar trouwens ook gelijk het mooie verhaal van Vanessa, het gezicht achter Casa Bali.

Over enkele weken verwacht ik een prachtige koeienschedel van Casa Bali in mijn huis te hebben. Eenmaal als de kunstzinnige koeienschedel in m’n huis hangt, zal ik er weer een artikeltje over schrijven. Op de website las ik terug wie de koeienschedel heeft gemaakt: de man heet I Made en hij runt samen met zijn vrouw een atelier. I Made heeft het uitgraveren van de koeienschedels zelf geleerd. Je ziet ook gelijk een foto van de maker. Dat is toch mooi!

Veel koopplezier!

Extra leuk detail: Casa Bali is ook aanwezig op de Moderne Hippies Markt op 10 november in Amsterdam Roest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.