Contact

Alle uitingen van Moderne Hippies worden voornamelijk gelezen en bezocht door de moderne vrouw tussen de leeftijd van 25 en 45 jaar, die onafhankelijk, vrij, avontuurlijk en bewust in het leven wil staan en zich graag wil laten inspireren door vernieuwende, verbeterende en eerlijke producten en diensten. Ze is (zelf)bewust, draagt graag haar steentje bij aan een betere maatschappij en gelooft dat ze de wereld ietsje mooier kan maken door te beginnen bij zichzelf.

Maandelijks bezoeken gemiddeld 50.000 unieke bezoekers de blog met 100.000 pageviews. Op social media hebben we ruim 30.000 volgers.

Events

Regelmatig organiseren we de Moderne Hippies Markt. Hier komen een heleboel eerlijke, duurzame, vintage & hippie merken bij elkaar. Op de markt wordt neergezet waar we het online o.a. ook over hebben. Houdt de website in de gaten voor het laatste nieuws rondom onze events!

Pers

In de 5 jaar dat Moderne Hippies bestaat is er ook al veelvuldig over ons geschreven in de pers.

Vragen

Vragen en/of opmerkingen kunnen opgestuurd worden naar info[at]modernehippies.nl

Adverteren

Adverteren op Moderne Hippies is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van sponsorships tijdens de Moderne Hippies Markten, maar ook display advertising, sponsored stories en gesponsorde video’s op een van onze online kanalen. Hiervoor kunt u contact opnemen met info[at]modernehippies.nl

Persaanvragen, workshops, lezingen en meer

Ook voor andere vormen van samenwerking, consultancy, workshops, lezingen of persaanvragen voor Moderne Hippies kun je contact opnemen met info[at]modernehippies.nl.

Toesturen producten

We vinden het leuk om relevante producten te ontvangen, maar het verzenden van een product is geen garantie dat het op de website komt te staan. Stuur ons s.v.p. een mailtje om het huidige postadres te ontvangen.