HOTSPOTS

Fijn Plekje // COTTONCAKE (A’dam)

Breng je binnenkort een bezoekje aan de Albert Cuyp of woon je (toevallig) in Amsterdam, vergeet dan niet even een straatje verder te lopen naar de Eerste van der Helststraat. COTTONCAKE – de naam zegt eigenlijk al genoeg – geeft je een combinatie van kleren (cotton) en eten (cake), en heeft haar deuren afgelopen zondag, 26 februari, geopend. Brand new & we love it!

COTTONCAKE1

COTTONCAKE2

COTTONCAKE3

COTTONCAKE4

COTTONCAKE5

COTTONCAKE7

COTTONCAKE6

Gisteren ging ik er met Jasmijn lunchen en we waren zeer tevreden. Het is een kleding- en ontbijt/lunchtentje in één, met allerlei organische en leuke designkleding van opkomende ontwerpers. De kleding is soms wat prijzig, maar je hebt vaak te gekke kledingstukken in je handen.

Ze proberen zoveel mogelijk te serveren wat uit de buurt komt. Zo komt het brood van bakkerij Brood en de vleeswaren van slager Noz (ook op de Eerste van der Helststraat). “Dit is de eerste tent sinds tijden waar ik zo lekker heb geluncht”, aldus Jasmijn die een spelt-bruschetta met mozzarella, tomaatjes en parmaham had besteld. Met deze opmerking kan ik het alleen maar eens kan zijn. Voor een schappelijke prijs kan je er heerlijk lunchen.

Opvallend (en lekker) was de gemberthee op de kaart en de mogelijkheid om spelt- of glutenvrij brood te krijgen. Dit laatste maakt COTTONCAKE toegankelijk voor mensen met een aangepast eetpatroon. Ook leuk is dat de olijfolie en balsamico, die voor het eten gebruikt worden, gekocht kunnen worden. De vrolijke bediening, die er goed aan doet de kleding te dragen die te koop is in de winkel zelf, wil je perfecte cappuccino schenken, brengt je de nieuwste merken en staat voor goed, organisch eten. Zo zien wij het graag!

Check www.cottoncake.nl
Eerste van der Helststraat 76-hs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.