DAGBOEK

De Rewild Your Life 30-Day Challenge

IMG_4356

Ik kom veel te weinig buiten. Ik weet van mezelf dat ik 80 x meer energie zou krijgen als ik meer buiten zou zijn, maar het veelal droevige weer in Nederland weerhoudt me vaak van een “lekkere wandeling”. Wat is daar nou lekker aan? Denk ik dan. Zeker in Amsterdam, waar een portie mooie natuur ook niet echt in de buurt te vinden is… Ik romantiseer tropische eilandjes en blote voetjes met warm weer zo erg, dat ik de schoonheid in ons koude kikkerlandje soms maar moeilijk kan vinden. En ik wil dit heel graag anders zien bij mezelf.

Dus wat doe je dan? Dan doe je mee met de Rewild Your Life Challenge! Het doel van de challenge? 30 dagen lang iedere dag minimaal 30 minuten buiten – in de natuur – spenderen. Apparatuur is verboden als bezigheidstherapie. Je mag alleen wel vastleggen waar je bent of wat je doet, zodat je dit ook weer kunt delen in hun community. “Helping people connect to their inner wildness since 2011” – I love it!

Via de Facebookpagina krijg je updates over de uitdaging van de dag, maar je kunt ook een e-book kopen waar de complete challenge is gebundeld.

Zoals meerdere challenges: easier said than done. Maar ik heb er zin in! Want ik weet nu al dat ik me er lekkerder door ga voelen en op zoek moet gaan naar de schoonheid van de kou, de schoonheid van regen, en vooral op zoek moet gaan naar de schoonheid van de natuur in de grote stad. Fuck de eerste van de maand: ik begin vandaag al.

En iedere dag geef ik jullie een update via deze site.

Get outside. Be wild. Feel better.

Wie doet er met me mee?

Liefs, Marte

PS Bovenstaande foto maakte ik in het bos van Bilthoven, waar ik maximaal 2 keer per jaar kom. Time for change!

Thanks Lizzy van 5AM Sunrises voor de inspiratie!

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.