HOTSPOTS

Fijn Plekje // Dolomiti ijssalon (Den Haag)

Het moge intussen duidelijk zijn: ik ben fan van allerlei evenementen of plekken waarbij ik lekker, vers, ambachtelijk eten kan halen (zie bijvoorbeeld de posts over de NeighbourFood Market, Het Weekend van de Rollende Keukens of Hartog’s Boterham). Ik heb zelf maar weinig motivatie om úúren in de keuken te staan (call me lazy; het zit gewoon niet echt in me), maar ben wel erg goed in het proeven van andermans kostelijkheden.

En ook al schijnt het zonnetje momenteel nog bar weinig, kan ik niet wachten op de heerlijke lente- en zomerdagen, wanneer er geroepen wordt om een (Italiaans) ijsje. Want ijsjes: wie houdt dáár nu niet van? Nu is een werkelijk goed ijsje in Nederland zeer moeilijk te verkrijgen, en zeker niet te vergelijken met het overheerlijke ijs van bijv. Shockolat Maggi uit Milaan – waar Jasmijn heeft gewerkt en laatst nog over schreef.

Maar nu is er wel zeer goed hotspot voor alle mensen uit Den Haag (of de mensen die er graag af en toe naar toe gaan):  de Dolomiti ijssalon, waarvan het ijs door www.denhaagdirect.nl is uitgeroepen tot ‘het lekkerste ijs van Den Haag en omstreken’. Ze gebruiken ook wel de slogan “puur natuur ijs”. Op traditionele wijze maken ze Italiaans ijs, waarbij ze uitsluitend verse producten gebruiken. Zo bieden ze niet alleen 100 % ambachtelijk ijs, maar ook veganistisch ijs, suikervrij ijs, allergie vrij en soja ijs. Mmmm….

Je kunt er 7 dagen per week terecht van 12.00 tot en met 22.30 uur. Dolomiti is dit seizoen nog open tot en met 30 september 2012, dus je hebt nog genoeg tijd om er naartoe te gaan! Adres: Melis Stokelaan 13, Den Haag. Bekijk ook hun website hier. Buon appetito!

Check de Moderne Hippies hotspot kaart hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.