REIZEN

Travel Diary: Dream big! // Op naar Verona

Zat ik vorige maand nog op Ibiza, zal ik over een paar weken naar Verona gestuurd worden…!

wanderlust 1

Dream BIG!

Ik weet dat veel moderne hippies het zeggen. Maar in hoeverre ben je echt bereid keihard te werken voor jouw droom? Heel veel tijd te geven aan dat wat je wilt bereiken? Heel veel onbegrip en verwarring te bezorgen bij de mensen die het dichtste bij je staan? Maar uiteindelijk complete voldoening te krijgen uit dat wat je doet?

2,5 jaar geleden begon ik met deze website. Ik had aan het begin met geluk een tiental bezoekers en ik had geen flauw idee wat Google Analytics was. De meeste mensen die Moderne Hippies kenden (en die mij dus kenden) snapten niet wat ik deed, hadden kritiek op de naam van de site en hadden meer het gehalte van: “What The Fuck ben je aan het doen?“.

Toch kon ik dagdromen als een malle. Zo kan ik me ook nog goed herinneren dat ik toen zei:

Er komt een dag dat ik door een willekeurig bedrijf naar het buitenland gestuurd zal worden, en dat ik daarvoor moet schrijven! En zo zal ik op een gegeven moment de wereld rondreizen! Ik zal m’n droom leven, living my life like (I think) is golden!

Heel veel persoonlijke tijd, energie en geld later.. En een eerste kleine droom komt uit!

Want… In juni word ik namelijk naar Verona, Italië gestuurd! Aldaar zal ik 10 hidden hotspots gaan ontdekken. Negen andere exploreres worden naar andere steden in Italië gestuurd, en zo zullen we met z’n allen een Italian Style Guide voor Storie di Stile gaan maken met welgezegd 100 hidden hotspots. Eigenlijk een droom guidebook voor ons hippies, noh?

wanderlust 2
Wegdromen over reizen? Bekijk dan ook het MH Pinterest-bord Wanderlust.

Dit alles in het Engels op die website, maar speciaal voor jullie zal ik natuurlijk customized Nederlandstalige versies per hotspot op Moderne Hippies zetten.

Je kunt mij natuurlijk ook vinden onder het kopje Bloggers op de website van Storie di Stile. En bekijk nu ook de trailer:

Ik heb al contact gehad met enkele locals uit Verona, maar… Heb jij nog een ultieme tip hebben voor me? Help me en laat dan vooral een reactie achter onder deze blogpost! 🙂 Ik vind het namelijk het leukste om via-via aan de beste tips en hidden hotspots te komen. Alvast dank je wel!

storiedistile

Liefs, Marte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.