MODE & BEAUTY

Fair Fashion // Brillenkoordjes van Gula Vision

Toegegeven: bij “brillenkoordjes” kreeg ik gelijk de associatie van de jaren ’80 en suffige mensen. Maar! Toen ontdekte ik Gula Vision en dacht ik: WAT IS DIT COOL! Gula Vision verkoopt namelijk de leukste brillenkoordjes met een goed doel: de opbrengsten worden namelijk gebruikt om speciale brillen te doneren – die zelf scherp te stellen zijn – aan kinderen in ontwikkelingslanden.

“What you see, is what they get”, aldus Gula Vision. Om dit mogelijk te maken werken ze direct samen met stichting Eyes For The World. Een extra stoer verhaal is dat co-oprichter Marcella Simons haar baan heeft opgezegd om deze droom te kunnen verwezenlijken. Iets waar ik, zoals jullie weten, helemaal achter kan staan.

Kijk hoe leuk het wordt ingepakt:

Gula Vision Fair Fashion1

Gula Vision Fair Fashion2

Gula Vision Fair Fashion3

Ik heb gekozen voor de gouden “Touch Off” omdat mijn zonnebril een gouden randje heeft. In plaats van dat het ordinair wordt, vind ik het echt super cool staan en zal ik het met heel veel trots aan mijn zonnebril hangen. Ik vind dat het voor een coole retro look zorgt!

Gula Vision Fair Fashion4

Extra leuk detail: het logo van Gula is een oneindigheidstekentje in de vorm van uilenogen, aangezien de uil zo’n goed zicht heeft en ook diepte kan zien. Super cute!

Gula Vision Fair Fashion5

Gula Vision Fair Fashion7

Gula Vision Fair Fashion8

Maar mocht je een ander koordje willen: ze hebben ook zwarte, bruine en gekleurde leren koordjes. Keuze genoeg! Ik vind het sowieso eigenlijk gewoon super handig: ik hoef niet meer bang te zijn m’n zonnebril kwijt te raken.

Sinds een maand is de website van Gula Vision live en deze zomer kunnen we Gula Vision veel verwachten op festivals en markten. Laten we allemaal een koordje kopen en tegelijkertijd iemand helpen zien, kijken, leren en leven! Je koopt er één voor € 15,-.

Q: Wat vind jij van de koordjes van Gula Vision?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.