HOTSPOTS

Fijn Plekje // Heinde & van Verre (Den Haag)

Iedere keer als ik langs Heinde & van Verre fiets, móét ik even kijken. Wat een fantastische etalage. Zoveel kleurtjes en mooie stoffen, daar wordt een mens vrolijk van. Heinde & van Verre haalt vanuit verre oorden prachtige artikelen naar Hollandse bodem. In de winkel in Den Haag kijk je je ogen uit: je vindt hier onder andere bijzonder textiel en unieke woonaccessoires.

Heinde & van Verre

Heinde & van Verre importeert een eigen collectie van natuurlijke materialen zoals zijde, katoen, wol en linnen uit het Indiase subcontinent. Veel van de items worden speciaal voor hen ontwikkeld en geproduceerd; bepaalde artikelen (met het Heinde & van Verre label) zijn 100% fairware. Ook hergebruikt Heinde & van Verre oud textiel, zoals dekens, waar zij weer mooie woonaccessoires van laten maken. Deze vintage collectie draagt het verleden zichtbaar met zich mee. Unieke, bijzondere items met een ziel dus.

De collectie van Heinde & van Verre is zeer divers: van vrolijke plaids tot stoere leren tassen en van schattige knuffeldieren tot toffe poefen. Het is de perfecte winkel voor een origineel cadeau voor een vriend(in) of gewoon lekker voor jezelf.

Heinde & van Verre etui

Het kleine, sfeervolle winkeltje ligt 5 tot 10 minuten fietsen buiten het mainstream centrum van Den Haag. Goed te combineren met een bezoekje aan Piet Hein 59 en de Prins Hendrikstraat waar vele andere leuke eettentjes en winkels te vinden zijn. En als ik jou was, zou ik lekker op 7 april komen; dan vindt de Home Made Market weer plaats in het Zeeheldenkwartier, waar Rosalie vorig jaar al over schreef. Ook Heinde & van Verre is op deze markt te vinden.

Kan je niet naar Den Haag komen, maar ben je wel benieuwd naar de collectie? Neem dan een kijkje in de webshop. Houd wel in gedachten dat je hier niet alle artikelen kunt zien die in de winkel verkrijgbaar zijn.

Heinde & van Verre
Vondelstraat 48
2513 EV Den Haag
Check voor de actuele openingstijden op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.