HOTSPOTS

Fijn Plekje // Het is Liefde (A’dam)

Een snoezig winkeltje is het, Het is Liefde. Er moet wel gezegd worden dat het vooral een walhalla is voor cadeauzoekende Amsterdamse vrouwen; menig manspersoon zal waarschijnlijk acute kiespijn krijgen van al het zoets dat deze winkel te bieden heeft. Maar toch wil ik het met jullie delen, want ik heb hier het afgelopen jaar heel veel leuke en ‘lieve’ cadeautjes gekocht voor mensen om mij heen.

Daar komt meteen het volgende aan bod, want de naam wekt misschien bij sommigen het beeld van een winkel vol verliefdheidscadeautjes. Hoewel dit in zekere mate zo is, tot aan accessoires voor bruiloften aan toe, kan je ook door deze roze waas heenkijken en gekke cadeaus vinden voor mensen die helemaal niet dolverliefd zijn of gaan trouwen. Het winkeltje heeft namelijk vooral heel veel originele spulletjes te bieden, soms uit alle hoeken van de wereld. Denk aan gelukspoppetjes, bijzonder originele kaarten, fotoboeken, tasjes en spullen voor in huis.

Dus zoek je een origineel cadeau voor iemand die je lief is? Bijvoorbeeld voor je mama; moederdag komt er immers weer aan. Ga eens langs bij Het is Liefde op de Eerste van der Helststraat 13-15 in Amsterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.