HOTSPOTS, MODE & BEAUTY

Fijn Plekje // Imagine by Kim (R’dam)

Imagine

Een paar weken gelden tipte een collega mij: ‘Dit winkeltje moet je zien. Het is echt helemaal jou!’. Een paar dagen later zat ik op de fiets richting de Pannekoekstraat in Rotterdam, mijn creditcard brandend in mijn portemonnee. Bestemming: Imagine By Kim.

UK Fashion
Eenmaal binnen zag ik het meteen. Hier houd ik van! Van kleurrijk tot zwart wit, bloementjes prints tot grafische printjes en leuke teksten, hippie shirtjes (deze kocht ik), tie dye broekjes, bloemenkistjes en super schattige sieraden. Kim verteld me dat zij iedere week nieuwe kleding vanuit de UK binnenkrijgt en elke maand hangt er een compleet nieuwe collectie. “Het gaat hard, ik ben ontzettend blij met mijn vaste klanten die bijna elke week langskomen”. Zo ook de dag dat ik er was. De sfeer in het winkeltje is fijn, gemoedelijk. Kim geeft je fijn en goed advies. Iedereen die de deur uit loopt roept vrolijk: “Nou.. Tot de volgende keer”! Met een tasje vol leuks en een tikkeltje beschaamd (kom ik hier echt zo vaak?).

Facebook
Wat Kim ook goed doet, naast het inkopen van leuke en unieke fashion items, is het bijhouden van haar Facebook page. Op de pagina van Imagine By Kim word je lekker gemaakt door collages, complete outfits, kleurrijke kledingstukken, leuke details en kleding wat net is uitgepakt. Ok, you get the point, hier zijn nog wat foto’s om je lekker te maken. Op naar de Pannekoekstraat 91! Als je daar toch bent, loop dan binnen bij de buurvrouw van Imagine By Kim: Louen. Ook heeeuull leuk – kijk maar. Ik ging de deur uit met een paar fijne hippie shirts.

Imagine

Imagine

Imagine-4

Imagine by Kim
Pannekoekstraat 91a, Rotterdam
Check de actuele openingstijden op de Facebook pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.