MODE & BEAUTY

Bohemian Fashion (+ win!) // Glam Factory & Zoobiza

Glam Factory Veren in je haar Oorbellen1

Ik ben inmiddels een tijd enorme fan van Glam Factory en Zoobiza. Eén onderwerp trekt met name mijn aandacht: veren. Veren, veren en nog eens veren. En als je m’n auteursbox leest, snap je waarom ik hier zo (ontzettend) warm van word. I LOVE IT. Inmiddels al jaren, en ik kan er ook nog steeds geen genoeg van krijgen. Onlangs kwam Glam Factory met de Ibiza headband, zoals ik hierboven draag, en dat gaf mij alle redenen om nu eens over ze te bloggen. Van de week zette ik het al op m’n Instagram account (@mh_marte) en daar kreeg ik ook al leuke reacties op. De Ibiza headband kun je hier kopen en kost (slechts) 34,95-. Vind je de headband niet fantastisch? Ik draag ‘m nu al met liefde, terwijl deze natuurlijk ook fantastisch gaat passen bij de festivals deze zomer. Extra fijn: de veren die worden gebruikt komen van een eco farm uit Amerika en zijn gedesinfecteerd en worden vervolgens met de hand gemaakt in Nederland.

Glam Factory heeft ontzettend veel toffe producten met veren. Maar, de ‘vriendin’ van de Glam Factory, Zoobiza, ook! Naar mijn idee zitten er echt pareltjes tussen en bovendien: koop je ze voor een ontzettend lief prijsje. Verder hangt nu namelijk aan m’n oorbellenrekje:

Glam Factory Veren in je haar Oorbellen2
Oorbel voor 9,95-, koop je hier
Glam Factory Veren in je haar Oorbellen3
Set oorbellen 16,95,-, kun je hier kopen

Glam Factory en Zoobiza hebben inmiddels bij alle Moderne Hippies Markten gestaan, en het hele doel van de markten is: offline naar voren brengen wat wij online bespreken. Nu moet ik van een schande spreken, want ik heb nog nooit een blogpost gewijd aan deze fantastische bedrijfjes. Bij iedere markt maken ze er ook weer een feestje van. Denk dan aan een volgend beeld:

ModerneHippiesMarkt2013-8

GELUKKIG staan ze a.s. zondag ook weer op de Moderne Hippies Markt in Amsterdam Roest. Wil je daar meer info over? Kijk dan hier. De kraam is niet te missen, lijkt me.

Goed nieuws! In samenwerking met Glam Factory en Zoobiza geef ik een Ibiza headband- én bootbelts naar keuze weg! Wat moet je daarvoor doen?

  • Reageer onder deze blogpost met je favoriete quote die over veren gaat
  • ‘Like’ de Facebook pagina van Glam Factory

Voorwaarde: je moet aanstaande zondag naar de Moderne Hippies Markt (#MHmarkt) komen, om de headband en bootbelt uit te kiezen.

Morgenavond maak ik de winnaar bekend door op je berichtje onder dit artikel te reageren. Succes lieve hippies van me!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.