ETEN, INSPIRATIE

Verbeter de Wereld // Drink MARIE-STELLA-MARIS

Met de rubriek “Verbeter de Wereld” geven we willekeurige voorbeelden van ons gedrag, waarmee we proberen de wereld een klein beetje mooier te maken. 

press_promo1

“Stel… Je loopt in de supermarkt en je wilt water kopen…Je hebt de keuze tussen gewoon water én een water waarmee je niet alleen voor jezelf zorgt, maar ook voor een ander. Wat zou jij dan kiezen?” 

Nu iedereen steeds een stukje bewuster wordt, ben ik blij dat er ook bewust water bestaat. Water is water, of je nou Evian, Spa of Bar le Duc drinkt, het blijft water. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit wat je koopt, behalve dan dat je er ook een klein beetje de wereld mee kunt verbeteren.

MARIE-STELLA-MARIS heeft de ambitie om schoon drinkwater beschikbaar te maken voor iedereen, overal. Door dit water te drinken, deel je water: van élke fles die je koopt, gaat een vast bedrag naar schoon drinkwaterprojecten. Ze geloven in de kracht van delen, net als ik. De bijdrage van alle flessen die op dit moment worden verkocht, komt ten goede aan het schoon drinkwaterproject in Mweteni, Tanzania. Bij de realisatie van dit project kunnen zo’n 1900 mensen rekenen op verbeterde toegang tot schoon drinkwater.

Misschien heb je het al in de Albert Heijn zien liggen, of zelfs al gekocht. Leuke bijkomstigheid; ze hebben het bestaande assortiment in water uitgebreid! Sinds 22 april is het mineraalwater ook in een licht bruisende variant verkrijgbaar. MARIE-STELLA-MARIS licht bruisend wordt, net zoals ‘het koolzuurvrije zusje’, aangeboden in een 0,5L voor onderweg voor €0.45 en in een 1,0L fles  voor €0.69.

Wat betreft de smaak.. Tja, het blijft ‘gewoon’ water. Meer kan ik er niet over zeggen. Maar de boodschap is het delen waard!

Schermafbeelding 2013-04-26 om 17.01.40

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.