MODE & BEAUTY

Bohemian Fashion // KekkeCamerariem.nl

In ‘What We Wear’ geef ik mijn favoriete modemerken weg. Deze week: KekkeCamerariem.nl!

Martes_favorite_Kekkecamerariem

Martes_favorite_Kekkecamerariem2

Een maand geleden kreeg ik een persbericht van KekkeCamerariem.nl. Vlak hierna heb ik ze gelijk al getipt aan jullie. Ik werd er helemaal wild van! Ik ben gek op fotografie, en ben standaard ‘dat type’ die op vakantie haar camera overal mee naartoe neemt en zelf nooit op de foto staat. Dat je je camera en een van je hobbies nu kan opvrolijken door middel van een camerariem die er net even anders uitziet, vind ik echt een gat in de markt. Ik heb nog nooit camerariemen gezien die ik echt mooi of leuk vond, voordat ik KekkeCamerariem.nl zag. Ik kon extreem moeilijk kiezen, omdat ik veel modellen heel leuk vind. Aangezien mijn outfitjes als snel een printje hebben, heb ik gekozen voor een iets ‘neutraler’ soort (de ‘kekke vlecht‘). Ideaal cadeau: voor jezelf, maar ook zeker voor een ander waarvan je weet dat diegene van fotograferen houdt.

Kopen? Dat doe je via de website! Like ze op Facebook of volg ze op Instagram.

Extra leuk: KekkeCamerariem.nl is 25 augustus ook aanwezig op de Moderne Hippies Markt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.