MODE & BEAUTY

What We Wear // Kindred Spirits

In mijn favorites geef ik mijn favoriete (hippie)modemerken weg. Deze week: Kindred Spirits!

MarteVanLiere_ModerneHippies_Kiboots

MarteVanLiere_ModerneHippies_Kiboots2

Fotografie: Leonor von Salisch

Ik droeg m’n boots tijdens de fotoshoot vorige week (het backstage artikel daarvan lees je hier) en ik ben er he-le-maal weg van!! Ik had vooraf al enkele boots bekeken op de website, maar aangezien de concept store van Kiboots in de Utrechtsestraat in Amsterdam te vinden is, dacht ik: ik ga eens langs! Daar sprak ik met Jovanna, de dame achter het (Nederlandse) merk. Daar vroeg ik waarom ze eigenlijk hadden gekozen voor de naam Kiboots. Het was eigenlijk heel simpel: de boots zijn (deels) gemaakt van kilim –  de Turkse (oude) tapijten (zie wat plaatjes hier). Snap je nu waarom ze allemaal zo uniek en vrolijk eruitzien? En van daaruit is het dus ook zo dat ieder exemplaar anders is. Er is natuurlijk voor iedere schoen een ander stukje (oud) tapijt gebruikt. Je kunt de boots dus wel online bestellen, maar daarbij moet je dus gelijk de juiste maat selecteren (anders word je teleurgesteld en hebben ze dat exemplaar niet in jouw maat). Anders dan anders dus: daar houden we van! Het fijne eraan is dat deze boots niet seizoensgebonden zijn. Ik kan ze ’s winters aan, maar zijn ook perfect voor een festivalletje in de zomer. Kopen? Dat doe je dus online, of ga eens langs in een winkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.