MODE & BEAUTY

Bohemian Fashion // MOOST Wanted

In deze rubriek geef ik mijn favoriete modemerken weg. Deze week: MOOST Wanted!

Marte's favorites :: MOOST Wanted

Via Facebook ontdekte ik MOOST Wanted. Ik was per direct fan! Alle armbanden zijn uniek en dat stralen ze ook uit. Ik vind de armbanden van MOOST Wanted onwijs hippie proof en passend bij ieder zomers outfitje deze zomer. Eén ding: het omdoen van de armbanden kan wat lastig zijn als er niemand in huis is. Maar zoals alles: oefening baart kunst! Ik kan het inmiddels erg snel ;)!

Ik vind de armbanden fantastisch en draag ze met veel liefde. Voor deze rubriek had ik contact met Marinka, en ieder contact wat ik met haar had was super. Ze is onwijs enthousiast en leuk over haar eigen bedrijfje. Marinka wil er voor zorgen dat alles tot in de detail af is en staat voor 100 % klanttevredenheid. MOOST Wanted is absoluut ‘hippie verantwoord’: een zelfgemaakt product, met liefde in Nederland gemaakt, met een uitstraling waar je één en al hippie van wordt. What more do you want?!

Kopen? Dat doe je in één van de winkels, of online. Veel plezier ermee!

Benieuwd naar het gezichter achter MOOST Wanted? Dat artikel lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.