HOTSPOTS

Om te onthouden // NeighbourFood Market

Toen ik in 2010 in Kaapstad (Zuid-Afrika) woonde, ging ik vaak naar de Neighbourgoods Market bij The Old Biscuit Mill. Een overdekte markt waar je alleen maar heerlijk, vers eten kon halen. Je buikje helemaal rond eten, aan lange tafels zitten en puur genieten van wat je voorgeschoteld had gekregen en het gezelschap waar je mee was! Dit idee is (denk ik) opgepikt, waardoor er nu ook een versie van is gekomen in Amsterdam: de NeighbourFood Market. Sinds 22 januari 2012 wordt het eenmaal per maand georganiseerd op het Westergasterrein.

Heb je voor vandaag nog geen plannen en ben je zowaar al je bed uit? Bezoek de markt dan vandaag! Good-food verkopers van en om Amsterdam komen hier namelijk samen. Het is een platform voor bio-boeren, top traiteurs, bakkers, slagers, gevierde lokale chefs, kaasmakers, worstendraaiers, sappersers, barista’s, enzovoort! Mensen die goed eten en drinken aanbieden, met liefde en een verhaal. Scharrel je maal bij elkaar en geniet aan simpele lange tafels in een relaxte sfeer en een stijlvolle, stedelijke omgeving.

De NeighbourFood Market vindt iedere derde zondag van de maand plaats op het Westergasterrein in Amsterdam. Maar de exacte locatie op het terrein verschilt elke maand. Bezoek hier de website of bekijk gelijk wanneer de eerstvolgende markt is. Vandaag kan je er nog terecht tot 16.00 u! Have fun en eet smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.