OVER MODERNE HIPPIES

Wij zijn de avonturiers. De dromers en doeners. De simpele levensgenieters. De wilde harten. De vrije geesten.

Moderne_Hippies_Labvansaar_groep-2LOWRES

Welkom bij je dagelijkse shot voor een vrij, avontuurlijk en bewust leven!

Voorwoord

OOTD Fairly Rocky 3

Hi! Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Even voorstellen… Ik ben Zoë. Ik ben 28 jaar en probeer een vrij, avontuurlijk én bewust leven te leiden. Ik woon deels in Amsterdam en deels in het buitenland. Ik reis veel, maar overwinter het liefst op warme, zonnige plekken in de wereld. Dit is altijd een grote droom van me geweest, en is mede door deze website uitgekomen. Eigenlijk is dat ook wel de kern van deze website: ik doe in het dagelijks leven heel hard een poging om mijn dromen te verwezenlijken. Denk maar niet dat ik een zweverige dromer ben; ik denk juist dat ik een doener ben. Naast idealistisch, ben ik namelijk ook een nuchtere zakenvrouw. Daarom werk ik niet alleen aan mijn site, maar ook als freelancer in andere online media. Ik wil altijd netwerken, nieuwe dingen leren kennen en mijn horizon verbreden.

Mijn droom (en doel) is ook: de wereld beetje mooier en beter maken. En dat doe ik aan de hand van Moderne Hippies.

Ik schrijf, samen met de community die vanuit Moderne Hippies is ontstaan, onder meer over hotspots, reizen, natuurlijke/biologische cosmetica, bohemian/duurzame mode, gezond eten, kunst en cultuur. De persoonlijke noot vind je terug in het dagboek én mijn (Engelstalige) YouTube-video’s (newbie!).

We houden er allemaal van om de wereld en ander culturen te ontdekken en zitten dus ook nooit op één plek. Gaandeweg doen we inspiratie en kennis op over vernieuwende merken en initiatieven die de wereld een beetje mooier proberen te maken. We volgen onze passie en jagen onze dromen na.

Je vraagt je misschien af: “maar, wat is een moderne hippie dan?” Daarvoor quote ik graag de volgende tekst die helemaal raak is:

It means I feel as comfortable barefoot as I do in heels

It means I can spend the night at a 5-star resort one night

And the next night camp on the beach

It means I am independent and self-reliant

It means even if I enjoy wearing it, I don’t need make-up to feel sexy

It means I can adapt to any situation with humor

It means I am a traveler, not a tourist

It means I recognize buying natural is more than just a trend

It means I have high standards, but am low-maintenance

It means I can dance all night to DJ’s in a crowded club

or to a drum circle on the beach

It means I like to wear flowers in my hair”

– Kyra van Travelettes

Events juni Moderne Hippies - 1

Ik hoor van veel bezoekers dat ze uren kunnen rondstruinen op deze site, omdat er zo veel leuke tips op staan! “Ik blijf maar doorklikken!” – is iets wat ik natuurlijk super graag hoor en waar ik het allemaal voor doe. Het is dus ook echt een feel good website, waarbij ik hoop dat we je altijd kunnen vermaken. Zet een kopje thee, pak een lekker dekentje en laat je inspireren! Vergeet niet te reageren, dat vind ik super leuk en motiveert me alleen maar om door te gaan.

Let love rule!

kiss-mh

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.
Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.