DAGBOEK

Photoshoot day // Backstage!

Omdat we als Moderne Hippies steeds bekender worden, mensen nieuwsgierig zijn naar wie wij nou eigenlijk zijn, we af en toe in de media staan… vond ik dat het tijd werd voor een fotoshoot! Deze foto’s kunnen we in de toekomst namelijk vast veel gebruiken. Daarom deed ik een oproep op Facebook waar enorm veel op werd gereageerd (dank daarvoor!). Uiteindelijk, na een strenge selectie, zijn we uitgekomen bij LabVanSaar. Het gezicht achter LabVanSaar, Renée Joppe, hield het mailtje kort. Met een sprekende portfolio en “Ik ben zo leuk: [______________________________________________________________________________________________] (breder kunnen mijn armen niet)”, zijn we een gesprekje met haar aangegaan. Nadat alles rond was, zaten we dus met z’n allen vorige week zondag in Amsterdam Noord.

We zijn nu in afwachting op de resultaten. Mocht je de backstage foto’s op onze Facebook pagina nog niet gezien hebben, check ze dan nu zo:

ShootModerneHippies-1

ShootModerneHippies-2

ShootModerneHippies-3

ShootModerneHippies-4

ShootModerneHippies-5

ShootModerneHippies-6

ShootModerneHippies-7

ShootModerneHippies-8

ShootModerneHippies-10

ShootModerneHippies-11

ShootModerneHippies-15

ShootModerneHippies-16

ShootModerneHippies-17

ShootModerneHippies-18

ShootModerneHippies-19

ShootModerneHippies-20

ShootModerneHippies-21

ShootModerneHippies-22

ShootModerneHippies-23

ShootModerneHippies-24

ShootModerneHippies-25

ShootModerneHippies-26

Binnenkort dus de resultaten en een leuk interviewtje met de fotograaf, Renée Joppe, op deze site! Houd ons in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.