DAGBOEK

Report: Super Epic Yurt Party

Super Epic Yurt Party Hippies01
Super Epic Yurt Party, 4-5 april 2014, Sprang Capelle

Pff, af en toe kan ik het niet meer aan: al die leuke tips over eten, kunst en cultuur, hotspots, mode en beauty, reizen… Alles is zo leuk! Door alle MH bloggers worden we op deze site volledig voorzien van de meest prachtige tips rondom de “hippie” levensstijl waar we zo van houden.

Zo was ik afgelopen weekend bij de Super Epic Yurt Party. Dit feestje had ik ook aangekondigd op de site, en nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of iemand (daardoor) erop afgekomen is. Het feestje was namelijk ontzettend hippiestyle: het feestje was in the middle of nowhere en gratis; tussen de bomen stond een Mongoolse yurt; er was live muziek; en er waren gaten in de grond gemaakt en daar waren BBQ’s en kampvuurtjes van gemaakt. Briljant!

Om het nou echt een “party” te noemen is misschien teveel van het goede. Maar de hele sfeer en ambiance was wel heel cool. Goed neergezet, meiden van I Wait Here en Sunday Mornings at the river! Jullie mogen zeker trots zijn! Bekijk hieronder enkele foto’s voor een impressie van mijn foto’s:

Super Epic Yurt Party Hippies04
Bij aankomst zagen we een prachtig huis. Een beetje een spookhuis. En we werden ontvangen door de heerlijke lucht van koeien. Welkom op het platteland!
Super Epic Yurt Party Hippies03
We arrived! Een vriend van me, Dennis, ging mee en lijkt er op de foto ook erg veel zin in te hebben.
Super Epic Yurt Party Hippies08
Er was een foto-expositie georganiseerd door Sunday Mornings at the River. Prachtig gedaan!
Super Epic Yurt Party Hippies12
Nog meer foto’s kijken…
Super Epic Yurt Party Hippies02
Hoe idyllisch is dit?
Super Epic Yurt Party Hippies05
Of dit?
Super Epic Yurt Party Hippies06
BBQ-time. Heel cool gedaan.
Super Epic Yurt Party Hippies13
De “bar”
Super Epic Yurt Party Hippies14
Sprookjestaferelen!
Super Epic Yurt Party Hippies10
In de Mongoolse yurt
Super Epic Yurt Party Hippies15
In de yurt werd van alles verkocht. Zo kocht ik er het kleine boekje “Portretten van meisjes die nooit bestonden” van Rebecca Rijsdijk. Zij heeft Sunday Mornings at the River ook opgericht.
Super Epic Yurt Party Hippies09
Ook de kampvuurtjes waren gemaakt door een gat in de grond te scheppen.

Momenteel zit ik op Ibiza en werk ik vanuit Ibiza voor Moderne Hippies. De eerste dag heb ik daar een fotoshoot voor Kiboots. Ook ga ik daar natuurlijk op zoek naar de beste hotspots en heel veel leuke inspiratie voor deze site. Volg me op Instagram (@mh_marte) en Twitter (@ModerneHippies), dan krijg je vast een kijkje achter de schermen.

Tot snel!

Liefs, Marte