HOTSPOTS, MODE & BEAUTY

Fijn Plekje // Schorem Haarsnijder & Barbier (R’dam)

Een tip voor de mannen: Schorem Haarsnijder & Barbier op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Oftewel: “de enige vrouwvrije zone in Rotterdam”.

“Pardon,” denk ik, “mág dat überhaupt?!”

Totaal tegenstrijdig met onze wetten proberen Bertus en Leen, de heren achter het concept, het zoetsappig goed te praten: “Dames, we zijn gek op jullie, maar wij zijn van mening dat elke man recht heeft op een plekje waar hij even man kan zijn, en daarom hebben wij besloten het oude ambacht van barbier nieuw leven in te blazen. Geen gezeik, knippen en scheren!”.

Goed, laten we inderdaad niet zeiken. Ik schrijf er niet voor niets over: ik wil deze zaak met jullie delen. Want als er een tent terugstapt in de tijd, ben ik er bij. En dit keer maar eens mentaal.

Vriendlief is er wel geweest, en als ik het mag geloven liegen de beelden er niet om. Met enige jaloezie beeld ik het me in: een glaasje whisky, mannenpraat en pure verzorging: een en al mannelijkheid. Jammm!

De heren werken zonder afspraak, dus neem een kijkje op de website en hop eens langs.

Schorem Haarsnijder & Barbier
Nieuwe Binnenweg 113
Rotterdam
www.schorembarbier.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.