REIZEN

Travel Tip: Wanderbrief // Reizen & Werken

Weet je nog Mark van der Heijden, beter bekend als The Backpacker Intern? Hij ruilde zijn expertise in tegen eten en een slaapplek en reisde zo twee jaar lang de wereld rond. Nu is hij terug. En hoe! Met een briljant idee. Formule: Het idee van The Backpacker Intern + we maken er een hele community van * grote bedrijven werken mee = Wanderbrief.

Wanderbrief is namelijk een internationale community waarin mensen topcreativiteit ruilen voor een bijzondere werk- en levenservaring in het buitenland. De website is in bèta gelanceerd met twee toonaangevende Founding Partners in Amsterdam: Vodafone en Amnesty International Nederland.

Iedere organisatie met een uitdaging kan terecht bij Wanderbrief dat een opdracht schrijft en technologie inzet om het juiste toptalent te selecteren. Denk aan copywriters, designers, developers en alle andere relevante disciplines binnen de creatieve industrie afkomstig uit Wanderbriefs groeiende internationale community, waaronder prijswinnende creatieven van hun Global Talent Partner D&AD. In een korte periode (2-4 weken) lossen de creatieven problemen op in ruil voor een vlucht, eten, slaapplek en wat zakgeld om de stad te verkennen. Op deze manier heeft Wanderbrief als doel om creatieven én bedrijven een fris perspectief te geven door internationale uitwisseling van kennis, cultuur en creativiteit.

Mijn conclusie lijkt me duidelijk: I LOVE IT. Dus ik heb me vast ingeschreven op wanderbrief.com.

Blogger Workshop Amsterdam