REIZEN

Travel Video // Op reis met srprs.me

Eén van de pijlers van dit jaar was (en is): meer met video doen. De afgelopen srprs.me trip was voor mij een goede en leuke reden om daar nu eens mee te gaan beginnen. Deze video is echt bedoeld als sfeermaker: weinig woorden, veel beeld en een lekker nummertje erbij…

Muziek: The Avener & Phoebe Killdeer – Fade out lines

M’n Travel Report over deze reis kun je hier terugvinden.

Q: Vandaag stap ik in het vliegtuig richting Thailand! Zou je het leuk vinden als ik meer van dit soort video’s zou maken? Of vind je het leuker om persoonlijke videoverslagen – “vlogs” – terug te zien (die vaak langer duren)? Let me know! Ik ben benieuwd naar jouw wensen.

Abonneren op mijn YouTube kanaal is lief, wie weet wat er in de toekomst mee gaat gebeuren!

Liefs! Marte

// Je kunt me volgen op op InstagramTwitter en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.