MODE & BEAUTY

Bohemian style // Veertjes in je haar

Gelukkig geloof ik niet in trends en draag ik wat ik zelf leuk vind, maar wat ik nu tegenkwam was blijkbaar vorig jaar al een grote hit in Hollywood (niets van meegekregen): veerextensies!

En ik vind ze helemaal te gek! Aangezien ik al een ‘veren-oorbellen-verslaving’ heb, kan dit er ook nog wel bij. Lekker bohemian style, en dat is natuurlijk precies waar ik van houd. De veertjes slaan langzaam maar zeker aan in Nederland, maar je moet nog wel goed zoeken om ze vinden. Ze zijn bijna niet te verkrijgen in winkels, dus je komt al snel terecht bij online winkeltjes zoals Phatcatpatch, BlueRidgeNotions of www.finefeatherheads.com.  Nederlandse webwinkels zijn nog niet gevonden, maar Je Bent Zelf Een Hipster en Topanga staan zo nu en dan wel op marktjes of andere evenementen. Mocht je het dus eerst in het echt willen zien; check dan waar zij binnenkort staan.

De veertjes zijn in talloze kleuren verkrijgbaar: fel gekleurd tot nude coloured, zowel klein als groot. Je kunt de veren zelf met kraaltjes vast zetten in je haar en je kunt er van alles mee doen. Krullen, stijlen, wassen en opsteken is gewoon mogelijk. Pas alleen wel even op met borstelen.

Ik ben zelf wel voorstander van de subtiele veertjes, maar een felle kan geen kwaad om in te doen bij een leuk festival. Ik weet in ieder geval 100 % zeker dat ik er deze lente en zomer mee ga lopen! Natuurlijk later verslag over mijn ervaring…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.