HOTSPOTS

Fijn Plekje // Sugarless (A’dam)

Genieten van een overheerlijke high tea, maar toch ook nog een beetje aan je gezondheid denken? Breng eens een bezoekje aan Sugarless. Deze lunchroom vind je op de Bilderdijkstraat in Amsterdam en wordt gerund door zusjes Joyce en Jennifer. De dames houden van lekker eten – wie niet? – maar ook van een gezonde en gebalanceerde lifestyle. Nu hoor ik je denken: “oh, weer zo’n stoffige biologische lunchroom”, niets blijkt echter minder waar.
[column width=”43%” padding=”2%”][/column][column width= “55%” padding=”0%”]Het menu bestaat uit suikervrije en gezonde gerechten. Denk hierbij aan broodjes met tonijnsalade, appel, mayo, rucola, rode ui en olijven, muffins, marsepein, bonbons, appeltaart en biologische yoghurts. Wat maakt het dan zo speciaal? Alle producten zijn vrij van geraffineerde suikers (die witte suikers die regelrecht op je billen aankomen en dus slecht zijn voor de aankomende bikinitijd) en enge zoet-, geur- en kleurstoffen. Hoe doen ze het dan wel? De producten bevatten volle granen en alle zoete lekkernijen zijn gezoet door honing, rijst-, dadel-, en ahornstroop, of diksappen. Omdat dit natuurlijke suikers zijn, bevatten ze mineralen en vitaminen. Dus ieder hapje van de muffin die je er eet, is gezond. Dát is fijn, want naast verantwoord is het ook nog eens ontzettend lekker.[/column][end_columns]

[column width=”55%” padding=”2%”]Ook de koffie bij Sugarless is biologisch fairtrade. En houd je niet zo van koffie, dan kun je altijd nog de verrassende bloemthee bestellen.
De dames zijn van alle markten thuis. Ze geven namelijk ook  workshops en verhuren de tent voor recepties, verjaardagen en partijen. Meer weten? Kijk op de website www.sugarless.nl of reserveer een high tea. Want van zoetigheid houden we allemaal en bij Sugarless vertrek je met volle buik, maar zonder schuldgevoel.[/column][column width= “43%” padding=”0%”][/column][end_columns]

…Oh, en mocht je denken: “waar ken ik die Jennifer nou van?” Klopt, dat was ooit die Brutale meid naast Tatum Dagelet. Nu maakt ze overheerlijke taarten. Een fijne carrièreswitch wat ons betreft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.