REIZEN

Verona Video #10 // Art & Chocolat Gallery Bar

Het is bijna een jaar geleden dat ik naar Verona vertrok voor een persreis voor de Italiaanse stijlblog Storie di Stile. Daardoor kon ik iedere maand een video delen van een ‘verborgen’ hotspot in deze mooie stad. Vandaag deel ik mijn allerlaatste tip met jullie: de Art & Chocolate Gallery Bar!

IMG_5731

De coole Art & Chocolate Gallery Bar is eigenlijk een mix van van alles: het is een designer lounge bar, chocolaterie en tentoonstelling in één. Van buitenaf zou je niet zeggen dat deze plek eigenlijk zo authentiek is. De mix van de plek zorgt ook voor een mix van mensen: er komen mensen uit het bedrijfsleven, de modewereld en de kunstwereld op af. (En misschien hier en daar een verdwaalde toerist.) Je krijgt gegarandeerd lekker en vers eten, aangezien er geen geprint menu is maar een krijtbord met een handjevol lokale gerechten die geregeld verandert. Kom je er ’s avonds? Neem dan eens een kijkje bij de speciale biertjes die er worden geschonken. Maar verder is het plekje ook goed voor ontbijt, lunch, diner, koffie en vooral: (heel veel) chocola. Bij deze de nieuwe video!

Art & Chocolate Gallery Bar
Vicolo Cavalletto 16, Verona

Ga je deze lente of zomer dus naar Verona? Bij deze mijn 9 andere tips:

De Engelse versie van deze post en meer fantastische tips in prachtige steden in Italië vind je op de site van dit project: Storie di Stile.

Q: Ben je na een jaar van inspirerende video’s misschien nieuwsgierig geworden naar Verona?

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.