REIZEN

Verona video #7 // Cécile Boutiques

Cecile Boutiques Verona Peroni

In juni 2014 werd ik naar Verona gestuurd om daar op zoek te gaan naar 10 “onontdekte” hotspots. Inmiddels heb ik er 6 aan jullie kunnen laten zien, en bij de hotspot van vandaag staat “vintage chic” centraal. Want hey, we doen het wel op z’n Italiaans…

In Italië zouvintage” niet vintage zijn zonder een flinke dosis stijl. En ik houd wel van een portie stijlvol vintage! In deze luxe boetiek keek ik dan ook m’n ogen uit. Cécile verkoopt namelijk wel hele bijzondere vintage kleding. Het is een kleine, elegante huiskamer’ in het hart van Verona, waar je items uit een geselecteerde keuze van de belangrijkste Italiaanse en internationale modemerken kunt vinden. Zo paste ik er een prachtige Versace jurk voor slechts 80 euro! Je vindt er recente collecties, maar ook geweldige bikini’s en hoeden uit de jaren ’40. Er heerst een warme en vriendelijke sfeer; de dames van de winkel helpen je maar al te graag.

Ben jij op zoek naar iets om ’s avonds aan te doen als je naar de opera gaat? Ga voor vintage chic en scoor ‘m bij Cécile Boutiques.

Cécile Boutiques
Via Salvatore Corte Reggia 9, Verona

Bekijk ook het backstage report van mijn reis naar Verona en de video’s over de andere hotspots:

De Engelse versie van deze post en meer fantastische tips in prachtige steden in Italië vind je op de site van dit project: Storie di Stile.

Q: Ben jij wel eens in de stad van de liefde geweest en heb jij nog een goede tip? Laat een reactie achter!

// Volg Marte op InstagramTwitter en Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.