REIZEN

Verona Video #8 // Scavi Scaligeri Museum

Scavi Scaligeri Museum

Wauw, wauw, wauw! Wat was dit vet! Ik ben zo blij dit pareltje eindelijk te kunnen delen!

Toen ik vorig jaar op persreis naar Verona mocht om de ‘hidden gems’ van de stad op te zoeken, stond dit museum bovenaan: het Scavi Scaligeri Museum. Waarom? Omdat het de ultieme mix is van oud en nieuw: in oude Romeinse ruïnes zijn super moderne fototentoonstellingen van het International Photography Center te bezichtigen. Voor mij oprecht the best of both worlds. Ik voelde me er helemaal thuis en vond het fantastisch gedaan. En: geen toeristen! Behalve jijzelf dan. Wat een feest!

Bekijk hier de bijbehorende video:

PS Ik draag het jurkje van Of a Muse!

Scavi Scaligeri Museum
Cortile del Tribunale, Verona

Bekijk ook het backstage report van mijn reis naar Verona en de video’s over de andere hotspots:

De Engelse versie van deze post en meer fantastische tips in prachtige steden in Italië vind je op de site van dit project: Storie di Stile.

Q: Ben jij wel eens in de stad van de liefde geweest en heb jij nog een goede tip? Laat een reactie achter!

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.