HOTSPOTS

Fijn Plekje // Vinnies Deli (A’dam)

Voorgevel Vinnies Deli

De Haarlemmerstraat is altijd al één van mijn favoriete straatjes in Amsterdam geweest. Het zit vol met leuke winkeltjes die je niet op de Kalverstraat kunt vinden en als je van gezond en vooral lekker eten houdt, dan zit je hier ook helemaal goed! Neem nu één van mijn lievelingslunchrooms; Vinnies Deli.

Dit geweldige tentje heb ik ontdekt via mijn collega Sarah. Ik was zo onder de indruk, dat ik hun vaak inschakel als cateraar voor meetings op kantoor. Nu krijg ik aardig wat verschillende mensen op kantoor met verschillende smaken en uit verschillende landen, maar iedereen is altijd lovend over de lunch. Vinnies Deli werkt met biologische en Fair Trade producten en is altijd op zoek naar de beste en nieuwste ingrediënten die ook nog eens bijdragen aan een goed milieu.

De broodjes variëren van zelfgemaakte humus tot aan kip masala, maar één ding is zeker; het is gezond en vooral erg lekker! En dan heb je nog de salades… Spicy kikkererwten met pompoen, quinoa, venkel, linzen met geitenkaas, en ga zo maar door. Een genot voor de maag, kan ik je vertellen!

Wat ik ook erg leuk vind, is dat bijna alle producten die worden gebruikt ook te koop zijn. Denk aan hun biologische quinoa, zelfgemaakt brood of één van hun specials. En dat is niet het enige wat te koop is..

De stoel waar je op zit en de tafel waar je aan eet tot aan de lamp of kast die in de ruimte staat: alles is te koop (voor een goede prijs!) Zit er niets tussen wat je leuk vindt? Geen probleem, want het meubilair verandert van tijd tot tijd en wordt constant aangevuld.

Nu hoor ik je denken… “Deze tent zit vast altijd helemaal vol”. Ja, het zijn drukke tijden voor Vinnies Deli, maar zoek je iets exclusiefs en speciaals? Dan hebben de heren ook een private dining gelegenheid!
Tot aan 22 personen kun je een geweldig privé-etentje organiseren met je vrienden, collega’s of wellicht iets romantisch. Meer info over private dining vind je hier.

Foto Private Dining

Ik zou zeggen, probeer dit wonderschone biologisch plekje en voel je thuis.

eten

image

Sharing is caring, dus ik ben blij dat ik jullie de kans kan geven om een uitgebreide lunch voor 2 personen te winnen bij dit biologische juweeltje in hartje Amsterdam.

Wat moet je doen?

  • Like deze blogpost (zie linksonder)
  • Reageer onder deze blogpost op de vraag:
    Waarom zou jij graag bij Vinnies Deli willen lunchen?

Volgende week donderdag 20 februari wordt de winnaar bekend gemaakt. We reageren op je berichtje onder het artikel, en we delen het op onze Facebook pagina. Succes!