HOTSPOTS

Fijn Plekje // Waterkant in Amsterdam

waterkant

Sinds vorige week is Amsterdam weer een nieuwe hotspot rijker: Waterkant! Zoals te lezen op hun Facebookpagina is Waterkant een:

“Nieuwe tropische horecalocatie in het centrum van Amsterdam, geïnspireerd door Paramaribo.
Gelegen aan het water met het grootste zonterras van het centrum.”

Nou, ik kan je vertellen; daar is geen woord van gelogen! Afgelopen donderdag ging Opo Oso van start, oftewel het was het hele weekend open huis en dat betekende lekkere hapjes, veel zonneschijn en vrolijke mensen. Het was zo’n gezellige drukte dat de roti die werd uitgedeeld mij helaas nooit bereikt heeft, maar het Parbo bier was heerlijk verfrissend! En voor de sociale drinkers, je kunt ook een Parbo Djogo bestellen (literfles), lekker delen dus! De locatie is supertof en centraal, je vindt Waterkant namelijk onder de twee ‘torens’ van het Q-park aan de Marnixstraat. Nog los van de tropische versnaperingen en muziek is de link met Suriname niet ver te zoeken; in Paramaribo is de Waterkant een mooie straat die parallel loopt aan de Suriname rivier en in Amsterdam ligt Waterkant ook in het centrum van de stad aan het water. De rest van deze zomer kunnen we ons dus wanen in tropische sferen, see you there mi gudu’s!

waterkant

waterkant

waterkant

Onderstaande foto kwam ik net tegen tussen de foto’s van het Opo Oso openingsweekend; je ziet het, ik was helemaal Zen bij de Waterkant 😉 Voor meer foto’s zie Facebook.

Liefs, Anouk

waterkant

Waterkant
Marnixstraat 246, Amsterdam
Open: elke dag vanaf 16.00 uur (vrijdag en zaterdag tot 3.00 uur en de overige dagen tot 1.00 uur)
Wat: lunch, diner, drankjes/uitgaan
Website: www.waterkantamsterdam.nl