Fijn Plekje // Yoghurt Barn (A’dam)
“Kwaliteit begint bij passie. Passie voor de natuur, lekker eten en genieten. Passie voor het pure.
Zo is Yoghurt Barn ontstaan.”
En zo begint het verhaal van Wouter en Esther Staal die eerst in Utrecht een Yoghurt Barn opende, maar gelukkig -voor de Amsterdammers onder ons- in de Pijp een tweede barn hebben geopend. Afgelopen zaterdag ging ik er met drie vriendinnen voor het eerst brunchen en wat hebben we genoten -verse smoothies, oerbrood, muffins, yoghurt specials, croissantjes, koffie, frozen yoghurt toetjes- het was inderdaad 100% loei lekker! Niet alleen vind ik deze barn brunch een echte aanrader, ook de website achter de twee barns is de moeite waard. Voor meer informatie verwijs ik je dan ook met liefde en een gerust hart door naar de website en Facebook pagina van Yoghurt Barn.
Alvast wat prikkelende weetjes // Yoghurt Barn:
- werkt enkel met biologische zuivel, direct van de boer
- heeft To-Go bekers die 100% bio-afbreekbaar zijn
- staat voor duurzaamheid (de barns zijn van FSC-gekeurd hout, hebben voor 95% LED verlichting en er wordt gewerkt met groene stroom en CO2-neutraal gas)
- haalt haar fruit en peulvruchten elke ochtend vers van de veiling
- is een van de meest succesvolle crowdfundingprojecten van 2013 (zie artikel)
- is loei lekker en ook nog eens gezond
Hieronder een impressie van onze barn belevenis:







Yoghurt Barn de Pijp
Waar: Eerste van der Helststraat 80, Amsterdam
Openingstijden: maandag-vrijdag (8.00-18.00), zaterdag (9.00-18.00) en zondag (10.00-18.00)
Reserveren: voor een high tea, high choc, brunch of picknick via deze link (doorscrollen naar beneden)
Barn in Utrecht (Yoghurt Barn Neude): Vinkenburgstraat 15, Utrecht