INSPIRATIE

Bohemian balkon // 10 x inspiratie

Met de zomerse dagen in Nederland ben ik steeds vaker op het balkon te vinden. Spontane BBQ’s, werken of chille me-time met een glas wijn in de hand, ik vind het allemaal goed zolang de zon maar schijnt. Alleen m’n balkon is zo suf als wat. Daarom deed ik laatst onderzoek naar het stijltje dat ik graag zou willen hebben op m’n balkon. Natuurlijk wil ik een bohemian sfeertje neerzetten. Kijk met mee naar 10 mooie plaatjes en raak ook geïnspireerd.

Bohemian Balkon 9

Bron foto

Bohemian Balkon 8

Bron foto

Bohemian Balkon 10

Bron foto

Bohemian Balkon 6

Bron foto

Bohemian Balkon 7

Bron foto

Bohemian Balkon 5

Bron foto

Bohemian Balkon 4

Bron foto

Bohemian Balkon 3

Bron foto

Bohemian Balkon 2

Bron foto

Bohemian Balkon 1

Bron foto

Ik ben dus op zoek naar de leukste items om dit sfeertje neer te zetten. Natuurlijk struin ik Marktplaats en tweedehandswinkeltjes af voor de tofste tafel en andere gadgets (als jij nog iets voor me hebt: je weet me te vinden!). Ik ga ook op zoek naar een trap waar ik allerlei potjes op kan zetten en tegen de muur aan kan zetten. En ik heb de volgende items gespot die dit, mijns inziens, helemaal af kunnen maken:

  • Deze tuintrolley van de Xenos, waar ik allerlei oranje/bruine potten met groene plantjes en kruiden op kan zetten
  • Sierverlichting en enkele led-plafondlampen zoals deze van IKEA.
  • Nu heb ik al een toffe brede stoel van pallets, maar die kunnen nog wel wat mooie kussens gebruiken. Die van de HEMA bijvoorbeeld.
  • En daarbij zou deze toffe witte poef van Loods 5 wel gezellig staan (die ’s winters dan in de slaapkamer staat).

Ook leuk: 10 x inspiratie voor een bohemian slaapkamer en de leukstste hangmatten.

Zou je het leuk vinden om het eindresultaat te zien? En…

Hoe ziet jouw balkon eruit en heb je nog leuke tips?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.