10 x Inspiratie // Bohemian Keuken

Wegdromen bij alles-bohemian: we love it! Vandaag mogen we wegdromen bij enkele bohemian keukens. Meestal de gezelligste plek van het huis, waar je prima zelf een bohemian spin aan kunt geven. Denk aan het sparen voor een paar koperen pannen, heel veel kaasplanken, zo’n prachtige SMEG en enkele rustieke barkrukken en stoelen. En vergeet natuurlijk niet enkele hangplantjes en mooie plaatjes aan de muur of de koelkast te hangen. Extra fijn? Bohemian keukens ogen vaak als een georganiseerd rommeltje. Legitieme chaos! Yes!

Bohemian Kitchen 1

Bron foto

Bohemian Kitchen 2

Bron foto

Bohemian Kitchen 3

Bron foto

Bohemian Kitchen 4

Bron foto

Bohemian Kitchen 5

Bron foto

Bohemian Kitchen 6

Bron foto

Bohemian Kitchen 7

Bron foto

Bohemian Kitchen 8

Bron foto

Bohemian Kitchen 9

Bron foto

Bohemian Kitchen 10

Bron foto

Doe ons ook maar een witte bohemian slaapkamer, een bohemian balkon en, o ja: ook nog wat bohemian tattoos. Wat jij?

4 reacties

Kim -

Ah ik ben verliefd. Die eerste foto is helemaal mijn ding. Zet er een SMEG koelkast naast en ik zou nooit meer anders willen. Zo grappig; ik gaf eigenlijk nooit ok keukens. Ze waren me vaak te modern en te kil of teveel aanwezig. Dit is dus serieus voor het eerst dat een keuken mijn aandacht trekt 😊.

Zoë -

Haha I know! Terwijl je er zóiets leuks van kunt maken. En het is meestal de gezelligste ruimte van een huis, is mijn ervaring. Op verjaardagen staat iedereen in die kleine ruimte terwijl de woonkamer zo goed als leeg is 😉 Werk aan de winkel dus!

Fleur Sophia -

Ondanks dat het soms wel een beetje oogt als ‘een rommeltje’, vind ik het toch super tof!

Zoë -

Jaa, ik ook!

Reageer ook