INSPIRATIE

IKEA // 10 x Bohemian producten

Vroeger ging ik altijd een beetje door het dolle als de nieuwe IKEA catalogus in huis was gekomen. Pagina omslaan waar je wat leuks had gezien en heel veel inspiratie opdoen voor een nóg leukere slaapkamer. Een beetje zoals de Intertoys-gids van vroeger. Kan je nagaan wat het effect van zo’n catalogus is? Gisteren mocht ik bij de lancering van de IKEA catalogus 2016 zijn en dat vond ik daarom dus wel een ‘dingetje’. Het event werd gehouden bij Paviljoen Puur. En MAN, wat is dát een vette locatie. Daar ga ik sowieso nog een keer heen als er geen persevent is… Gisteren was het namelijk helemaal ingericht met nieuwe producten – ook leuk! Het leek me tof om een paar foto’s met jullie te delen die ik daar heb gemaakt. Alle nieuwe producten die ik heb gefotografeerd hebben natuurlijk een bohemian tintje… Ik ben vooral fan van de nieuwe (water)kannen, voorraadpotten, mandjes en kisten waar je een heleboel sfeer mee kan creëren in je huis. Kijk mee naar onderstaande foto’s en doe inspiratie op!

IKEA Catalogus 2016-1

IKEA Catalogus 2016-2

IKEA Catalogus 2016-3

IKEA Catalogus 2016-10

IKEA Catalogus 2016-4

IKEA Catalogus 2016-5

IKEA Catalogus 2016-6

IKEA Catalogus 2016-9

IKEA Catalogus 2016-11

IKEA Catalogus 2016-7

OK, eigenlijk 11 x inspiratie, bij deze: wist je dat ze bij IKEA nu ook vega-balletjes hebben? Eindelijk een lekker alternatief als je geen of wat minder vlees wilt eten. Ze hadden ‘m gisteren extra lekker gemaakt met een wrap eromheen.

IKEA Catalogus 2016-8

De catalogus is vanaf 10 augustus aanstaande verkrijgbaar. Dan kun je speuren naar bovenstaande items en nog veel, veeeeeeel meer leuks.

Wat vind jij van de nieuwe producten?

Liefs, 

Zoë // oprichter Moderne Hippies // dromer en doener in hart en ziel // wordt zen van dansen // heeft een hoedenverslaving // loopt het liefst de hele dag op blote voetjes //

Meer inspiratie nodig? Lees hier onze  Hippie favorieten #1#2#3#4#5#6#7, #8 en #9!

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.