INSPIRATIE

10 x Inspiratie // Bohemian tattoos

Zal ik het doen of niet? Ja ik doe het. Nee, toch maar niet. Maar ik wil het, ik vind het zo tof. Het is net een dagboekje, maar dan op je lijf! Maar wat als ik 50 ben, hoe ziet het er dan uit?? Sta ik er dan nog wel achter? Rimpelachtig en al? Wat als het op de korte termijn zakelijk opeens niet meer zo praktisch zou zijn? Maar dan doe je het toch op een plekje die niet te zien is? Ik vind het zo cool!

Welkom bij mijn hersenspinsels. Ondanks dat ik een echt gevoelsmens ben, denk ik hier echt (veel te) veel over na: een tattoo nemen (of niet). Ik kom er gewoon niet over uit, maar in de tussentijd droom ik rustig verder bij mooie tattoos bij bijzondere meisjes. Dit zijn 10 tattoos die ik persoonlijk heel erg cool vind:

Processed with VSCOcam with f2 preset
Bron foto

“No less than the trees and the stars”, afkomstig van het gedicht van Max Ehrman (“You are a child of the universe, no less than the trees and the stars.”) Deze tattoo zou ik ook wel willen, maar dan met een ander lettertype.

Tattoo inspiratie 2
Bron foto

Omdat we zo vrij als vogeltjes (willen) zijn… Ik vind vogeltjes iets dromerigs en moois hebben. De plek heb ik laatst getest met nep-tattoos (ideaal!) en dat beviel me toch niet helemaal.

Tattoo inspiratie 3
Bron foto

Het is een state-of-mind 😉 Mooi lettertype, mooie foto.

Tattoo inspiratie 4
Bron foto

“Love yourself first” in het Arabisch. Omdat ik daar heilig achtersta. Ook bij deze tattoo heb ik het bijna-maar-toch-last-minute-maar-niet gedaan.

Tattoo inspiratie 5
Bron foto

Ja, die vogeltjes blijven favoriet. Mijn vader is een vogelliefhebber, waardoor het hele gezin eigenlijk iets heeft met vogeltjes. Deze plek vind ik mooi. En het zijn er hier ook nog eens drie, wat voor mij symbool zou staan voor mijn zus, mijn broer en ik.

Tattoo Inspiratie 6
Bron foto

Als je Mimi Elashiry nog niet kent: welkom bij het tofste wijf ooit. En die tattoo op die vinger: wát een vette plek! Ik weet alleen niet wat het betekent (weet jij het?). Het Ohm-teken op dezelfde plek zou ik ook tof vinden.

Tattoo inspiratie 7
Bron foto

Ja, want het Ohm-teken vind ik gewoon mooi en veelzeggend.

Tattoo inspiratie 8
Bron foto

Het handje van Fatima zou geluk, en met het boze oog bescherming, moeten bieden. Ik zou ‘m zelf alleen niet op m’n lichaam zetten; m’n broer heeft ‘m al!

Tattoo inspiratie 9
Bron foto

De bekende dromenvanger! Misschien iets te cliché, maar hoe sexy is deze foto?!

Tattoo inspiratie 10
Bron foto

“The world is our playground!”. We zijn burgers van de wereld, dus hoe cool is deze? Hij lijkt me alleen ZO pijnlijk… Sommige mensen vinden deze tattoo ook cliché. Maar als het jou persoonlijk iets doet en je het gewoon mooi vindt… waarom niet?!

Zien jullie er leuke tatoeages tussen staan?

Als je zelf een tattoo hebt, horen we graag het verhaal erachter!

Meer inspiratie-artikelen vind je hier!

Liefs, Zoë

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTubeTwitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

Deze al gelezen? Ik heb een Human Rights Tattoo! en 10 x inspiratie // Wildfower tattoos