INSPIRATIE

10 x Inspiratie // Cadeaus voor mannen

Let’s face it: cadeaus voor mannen verzinnen sucks. Maak je vrouwen bijna overal wel blij mee, houdt het bij mannen na circa 3 keer cadeaus wel al op met de originaliteit. Vandaag geef ik je 10 tips! Klikken op de afbeelding = weten waar je het koopt!

Beard oil van Bizzie Hippie

Cadeaus voor mannen 1
Biologische, handgemaakte baardolie. 100 % natuurlijke ingrediënten (en vegan friendly). Love it!

Horloge van Woodstylz

Cadeaus voor mannen 5
Alle houten horloges van Woodstylz worden met de hand gemaakt uit stukken afvalhout en/of hout uit ecologisch verantwoorde bosbouw (bamboe). Geen enkel stukje hout is hetzelfde. Dat maakt deze horloges stuk voor stuk uniek.

Geometric Tee van 5AM Sunrises

Cadeaus voor mannen 03
Geometric Hamsa T-shirt van het Londense merk iamVibes, in zwart of wit.

Dopper Steel

dopper-steel-rvs-waterfles-08-ltr-doppersteel
De Dopper Steel is de grotere broer van de de Dopper Classic en is gemaakt van RVS, door het gebruik van dit materiaal geeft het de waterfles een hele stoere look! De Dopper Steel is ten opzichte van de Dopper Classic ook qua inhoud wat groter er kan namelijk 800ml ipv 500ml. Mijn broer en vriendje hebben ‘m ook en ze zijn er heel blij mee.

Boombox van Hum

Cadeaus voor mannen 6
De Boombox word op dit moment in ZB45 gemaakt – een makerspace in Amsterdam Oost – en de materialen worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht.

T-shirt van Afriek

Cadeaus voor mannen 4
Afriek brengt Nederlands design samen met Afrikaanse cultuur en vakmanschap. Met deze shirtjes draag je absoluut bij aan een mooiere wereld!

Schoenen van MIPACHA

Cadeaus voor mannen 7
In de fairtrade schoenen van Mipacha zijn Peruaanse kleden verwerkt, waardoor je altijd een uniek paar hebt. Ze worden met de hand gemaakt in Cuzco, Peru. Mipacha schoenen zijn een mix van hoogwaardige kwaliteit en westerse mode. En door een paar Mipacha’s te kopen help je de mensen in Cuzco! 10 procent van de omzet gaat namelijk naar de werknemers in het land, hun families en de community.

Kunstwerk van Time Art Gallery

Cadeaus voor mannen 8
Klassieke beelden in een modern jasje. Daar zorgt Time Art Gallery voor. Ze komen op voor jonge kunstenaars en zijn van uitmuntende kwaliteit. Kijken!

KoePon

koepon
“Eet minder vlees, maar eet goed en traceerbaar vlees!”. Dat vond de oprichter van Koopeenkoe.nl. En daar kan je nu ook een KoePon bij kopen. Origineel cadeau waar je een omnivoor zeker blij mee maakt.

Biologisch afbreekbaar kettingsmeer van Goodies Bike Lab

Cadeaus voor mannen 10
Biologisch afbreekbaar kettingsmeer van Orontas. Orontas staat voor ouderwetse kwaliteit tegen moderne waarden: passie voor de sport, respect voor de planeet en liefde voor Toronto. Plantaardig, biologisch afbreekbaar en bovendien een genot voor het oog.

Wat vind je ervan? Of weet jij nog een leuk en origineel cadeau?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.