INSPIRATIE

Naked Beauty // 10 x Inspiratie

The human mind is so perverted by clothing, it has demonized it’s own naked body.” 

– Raini Ostler Pachack

Beautiful Naked 6

Beautiful Naked 4

Beautiful Naked 1

Beautiful Naked 2

Beautiful Naked 3

Beautiful Naked 5

Beautiful Naked 7

Beautiful Naked 8

Beautiful Naked 9

Beautiful Naked 10

Naakt zijn is niet een seksueel statement, het betekent dat ik me comfortabel voel in m’n eigen huid. Het betekent dat ik realiseer dat ik ben wie ik ben, en dat ik daar niets aan kan doen. Dat de perfectie ligt in de imperfectie van m’n lichaam, en dat dat iedereen juist zo perfect maakt. Dat we daarin een gemeenschappelijke factor hebben en onder al die verschillende kledingstijlen precies hetzelfde delen. En wonder boven wonder toch allemaal een heel uniek, eigen lichaam hebben dat niemand anders heeft.

Ik oordeel niet over een operatie of een verandering die iemand is ondergaan, waardoor diegene nog meer van zichzelf is gaan houden. De moeilijkheidsgraad zit ‘m in de acceptatie van jezelf; niet eens wat anderen van je vinden.

Doe alles eraan om je goed te voelen in je eigen huid, vind de stimulans om daar aan te werken. Vind de zelfliefde, omarm jezelf. Dit is wie jij bent!

Liefs, Zoë

// oprichter Moderne Hippies // dromer en doener in hart en ziel // wordt zen van dansen // heeft een hoedenverslaving // loopt het liefst de hele dag op blote voetjes //

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTubeTwitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.