MODE & BEAUTY

10 x Inspiratie // Winterse hippie-outfits

Ookal zit ik met m’n kont in de hete zon in Thailand, wil ik hier en daar natuurlijk met liefde rekening houden met de conditie waar de algemene bezoeker van deze site momenteel in zit: kou! (Boeeee.)

Onlangs deelde ik een nieuwe Look of the Week en hier kwam de vraag naar boven wat ‘wij’ in de winter nou aan kunnen doen. Daar zie ik een nieuw projectje in: ik zal sowieso meer Look of the Weeks gaan delen (ook in de herfst en de winter!), maar vandaag deel ik plaatjes van andere inspirerende moderne hippies. Wat dragen zij nou zoal in de winter? Hoe kan je toch nog die “free bohemian spirit” zijn, ook al kan je niet op blote voetjes rondhuppelen?

Toegegeven: dat is best lastig. Ik probeer vaak te werken met kekke maillots, dikke, grofgebreide vesten en truien, dikke shawls en leuke poncho’s. Daar kom je al best ver mee. Vergeet niet dat een hoed, muts of sjaaltje of een leuke hairdo ook veel met je look kan doen. Je kunt hier en daar ook extra veel sieraden (ringen & kettingen) gebruiken om het geheel af te maken.

Winter hippie 1

Winter hippie 2

Winter hippie 3

Winter hippie 4

Winter hippie 6

Winter hippie 5

Winter hippie 7

Winter hippie 8

Winter hippie 9

Winter hippie 10

Schrijf bovenstaande woorden eventueel op of print de plaatjes uit en plak ze op de deur van je kledingkast, om iedere ochtend mee wakker te worden (helpt, écht)! Probeer zoveel mogelijk te mixen met wat je al in huis hebt, ga naar vintage kilo shops, organiseer kledingruilen met je vriendinnen of neem eens een kijkje bij deze hippie webshops of deze Facebookgroepen.

PS Ik vind Jessa uit de serie GIRLS ook altijd een fijne inspiratiebron voor hippie-outfits!

Bron foto’s: Chictopia.com, countingstonesheep.tumblr.com, ivanarevic.com, shopstyle.com, fitmommydiaries.blogspot.com, paizlee.com, pinterest.com, blog.freepeople.com, thegirlwiththelittlecurl.tumblr.com, pinterest.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.