HOTSPOTS

3 x Festival Inspiratie voor Buiten Westen

18 juli aanstaande vindt het gezelligste partijtje van Amsterdam plaats: dan is het namelijk tijd voor Buiten Westen Festival! Speciaal voor dit festival heb ik 3 outfits bedacht die ik vind passen bij dit festival. Kijk je met me mee?

1. Go Pocahontas

Festival inspiratie Buiten Westen-1

Top: Missguided, Broekje: Missguided, Kimono: Missguided, Hoed: Sacha, Schoenen: Sacha, Armband: marktje Zuid-Afrika, Ketting: H&M

Met Buiten Westen hebben we in het verleden vaak geluk gehad met het weer: de zon scheen volop en het was warm! Outfit #1 is dus ideaal voor zo’n soort dag! Gedurende de dag kan je lekker zonder kimono rondspringen; ’s avonds doe je een kimono erover. Door de lage boots kunnen je benen ook gelijk een beetje bruin worden!

2. Black is back

Festival inspiratie Buiten Westen-2

Kanten jurk: Forever 21, Hoed: Sacha, Schoenen: Sacha, Armband: marktje Ibiza, Tas: vondst Koningsdag 2015

De kanten jurk is erg lang, waardoor het zowel leuk staat om een korte boxer (bij warm weer) of een warme zwarte legging (bij koud weer) eronder te doen. Als het weer een beetje tegenzit, is dit dus een ideaal festival-outfitje. Een mooi leren jasje zou hier zelfs ook nog bij passen, mocht het weer echt heel erg tegenzitten.

3. Hippy & Happy

Festival inspiratie Buiten Westen-4

Rok: MOOST Wanted, Top: Basic H&M, Schoenen: Invito, Arm cuff: iCatchy, Ketting: Forever21

Dit outfitje vind ik festival casual chic. Doe een basic shirt met grove knoop boven het rokje, waardoor het geheel vrolijk en nonchalant wordt. Ook bij dit outfitje zou ik voor boots met lage hakken gaan: dansen staat toch voorop! De laarzen komen tot de knieën, wat mooi samenvalt met de fringe van de rok van MOOST Wanted. Overigens heb ik opgepikt dat MOOST Wanted op het marktje van Buiten Westen Festival staat, dus mocht je die willen scoren: ga daar dan zéker even langs! En geef Marinka dan een dikke knuffel van mij ;).

Eerder maakte ik een playlist voor Buiten Westen Festival, die kun je hier bekijken.

Wat is jouw ultieme festival-look? En ben jij van plan om naar Buiten Westen te gaan dit jaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.