INSPIRATIE, NON NEW-AGEY SPIRITUALITEIT

5 x Inspirerende zen-accounts op Instagram

Van deze dames van Nederlandse bodem word je gelijk een stukje (zelf)bewuster, wil je spontaan een dansje wagen in de woonkamer doen én stap je vol overgave in je eigenwaarde als krachtige vrouw. Ze zijn niet alleen mooi van buiten, maar juist ook enorm van binnen. Volgen dus!

@Gabrielle_koster

Gabriëlle – ‘daughter of the ocean’ is freelance journalist voor bladen als Women’s Health en Cosmopolitan en gebruikt haar persoonlijke kanaal om alles rondom duurzaamheid en bewust leven te delen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gabrielle 🌍🌊🌺 (@gabrielle_koster) op

@ProfessionalWildChild

Zoë is van het gelijkname YouTube-kanaal Professional Wild Child, oprichter van Moderne Hippies en schrijfster van o.a. het boek ‘Duurzaam reizen’. Op haar Instagram deelt ze over Shadow Work, de ‘divine feminine rising’ (van vrolijke dansvideo’s tot krachtige captions), en deelt ze haar persoonlijke tips rondom duurzaamheid en bewuster leven.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Zoë van Liere // Wild & Free (@professionalwildchild) op

@NathalieKemna

Nathalie – ‘child of the moon’ – is de co-founder van Hippie Retreats en haar eigen heilige Kakalina Kakao. Op haar Instagram deelt ze de mooiste foto’s met een modern spiritueel tintje.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door nathalie kemna 🌙 (@nathaliekemna) op

@MaykeNiestadt

Mayke heeft Inner Beauty Retreats opgericht en deelt haar levenswijsheden op haar persoonlijke account. Deze ‘guide on the path of awakening’ helpt je wakker te worden aan de hand van de mooiste teksten.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mayke Niestadt (@maykeniestadt) op

@Karlijn_Visser

Karlijn is co-founder van platform Holistik en deelt op haar eigen kanaal iets meer verhalen met een persoonlijk tintje. Ze houdt ook wel van ‘joy, consciousness, yoga & holy crap’. En we love it.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Karlijn Visser | Holistik (@karlijn_visser) op

Duurzaam reizen - boek - Zoë van Liere