INSPIRATIE

5 x Instagram // De leukste moderne hippies om te volgen #2

Deze week staat in het teken van Instagram! Er is namelijk een algemeen Instagram-account in het leven geroepen, say hello to: @modernehippies! Hierop zullen alle artikelen, inspirerende quotes en andere mooie plaatjes worden gedeeld.

Dan rest mij nu 5 accounts te delen van andere leuke moderne hippies waar ik helemaal fan van ben:

@alessa_de_la_boheme

Dreamers, don’t stop dreaming 🌼 #vscocam #modernehippies #dreaming

A photo posted by 🌼 A l e s s a 🌼 (@alessa_de_la_boheme) on Jun 19, 2015 at 1:58pm PDT

Heel veel kom ik niet te weten over Alessa, behalve dat ze Duits is, deze blog heeft en vaak #modernehippies gebruikt en ik haar daar dus geregeld tegenkom op Instagram. Eén ding is zeker: ze houdt van het bohemian stijltje, natuurlijke cosmetica, veggies, brieven schrijven, breien, vintage en reizen. Een goede mix van wat je dus ook op deze website vindt.

@whatabouther

Missing these days already. #traveler #paradise 🌞 A photo posted by Laura (@whatabouther_nl) on Jun 9, 2015 at 1:46am PDT

Sister from another mister Laura mag niet ontbreken. Je kent haar misschien van haar heerlijke reisblog What About Her, waar je mag meekijken in het wondere wereldje van Laura en haar fantastische reizen. Ze is een reizende nomade met een fijne bohemian touch. Ze kleedt zich namelijk net zo graag als een moderne hippie als ik en gelooft ook heilig in het najagen van je dromen. Naast haar fijne boodschappen, wordt haar timeline mede door haar vriend (a.k.a. cameraman) nóg mooier. Must follow.

@carlijnclaire

STORM – my latest handpoked tattoo + lettering for @kimdolman 🌹

A photo posted by Carlijn Claire Potma (@carlijnclaire) on Jul 1, 2015 at 7:39am PDT

Ik ben gek op kunstzinnige hippies en Carlijn Claire Potma is daarvoor de juiste persoon om te volgen. Een echte kunstenares want: ze is goed in fotografie, tatoeëring, tekenen, schilderen én schrijven. Naar eigen zeggen ook nog eens ‘heavy dreamer’, yogi en globetrotter. I’m digging her.

@thegirlsbehindthecamera

New outfit post on the blog ✌✨ what do you think of my 70s look 😊 #MyPepeJeans @pepejeans A photo posted by JAMIE & SILVY ✨🍁🌙 (@thegirlsbehindthecamera) on Jun 13, 2015 at 12:23am PDT

Als ik een dosis bohemian mode voor me wil zien, dan kom ik snel uit bij de Nederlandse meiden Jamie en Silvy van blog Thegirlsbehindthecamera.com. Man, man, man, wat een plaatjes, wat een fijn stijltje, wat een fijne feed.

@j_kirn

4th of July weekend grab a pal grab a buzz #free #friends @suffakait @freepeople

A photo posted by Jana Kirn (@j_kirn) on Jul 3, 2015 at 1:30pm PDT

Een van de fijne dames die de Free People blog runnende houdt. Op haar feed zien we iets meer van haar persoonlijke leventje en dat is leuk. Ze is een beetje mysterieus (maar dat kan ik wel op prijs stellen) en haar feed bestaat vooral uit heel veel creatieve foto’s. I like!

Nog meer Instagram-accounts leren kennen? Eerder deelde ik deze vijf Instagram-accounts om te volgen. Mij persoonlijk volgen? Zoek dan op @martemodernehippies.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.