INSPIRATIE

5 x Instagram // De leukste moderne hippies om te volgen #3

Ik houd van Instagram. Mooie plaatjes kijken, wegdromen bij andermans creativiteit: I absolutely love it. Hoezo is het verkeerd om ‘alleen maar de mooie dingen van het leven te laten zien’? Ho ho, rustig maar, ik snap dat punt echt wel… Maar ik zie het gewoon anders. Ik vind het heerlijk als andere mensen mooie plaatjes weten te maken van het leven en daarmee mij inspireren. Ik vind het heerlijk om te bedenken dat mensen creatief naar de wereld kijken en dat proberen te vangen in één plaatje. Niets mis mee. Omdat ik zelf fan ben van deze rubriek leek het me de hoogste tijd weer eens 5 Instagram-accounts te delen om bij weg te dromen, dus bij deze:

@lala_earth

Lauren is een echte moderne hippie: ze woont in een heerlijke natuurlijke omgeving in Amerika en daarmee creëert ze de mooiste plaatjes. Ook is het een echte DIY-er. Dat blijkt niet alleen uit haar Instagram-account, maar vooral uit haar eigen Etsy-shop met allerlei verzorgingsproducten. Loving it!

@SatelliteJune

🌾 Een foto die is geplaatst door Nikki • Satellite June (@satellitejune) op 27 Sep 2015 om 11:25 PDT

Deze free spirit komt gewoon uit onze lage landen. Extra cool? Ze maakt analoge foto’s. En die zien we terug op haar Instagram-kanaal, maar ook op haar eigen blog. Wegdromen guaranteed!

@AlexCentomo

Sommige meiden ontdek je op Instagram, waaruit vervolgens blijkt dat ze al een enorm succesvol YouTube-kanaal hebben en in sommige kringen enorm bekend zijn. Dat is bij deze het geval bij Alex Centomo. Geen idee wie het is, maar man man man, wat heeft ze prachtig haar en wat maakt ze daar de mooiste reisfoto’s mee. Wanderlust-issues!

@Lauresque

17-jarige (!) lifestyleblogger Laura barst van talent en is er zeker een om in de gaten te houden. Ze maakt de mooiste foto’s, is erg creatief, heeft een fijn smaakje en een goed oog voor detail. O ja, had ik al gezegd dat ze 17 is? Doe normaal. Volgen! Snel. Ook op Lauresque.com.

@radicalyoungsouls

Tucson memories

Een foto die is geplaatst door Paige Howell (@radicalyoungsouls) op 16 Sep 2015 om 3:12 PDT

Paige woont in de prachtige omgeving van Arizona, Amerika. Daarvandaan deelt ze de prachtigste plaatjes. Cactussen vervelen op een of andere manier nooit, daar zorgt ze wel voor. Dream away…

Sinds kort heb ik ook weer een nieuw stijltje op Instagram, mij kun je natuurlijk volgen op @zoemodernehippies. Nog meer leuke accounts volgen? Bekijk #1 en #2 van deze rubriek!

Wie volg jij graag op Instagram?