INSPIRATIE

5 x Instagram // De leukste moderne hippies om te volgen

Vergeet Facebook, vergeet Twitter: Instagram is je-van-het, en dat weten we allemaal. Instagram begon ooit als social media kanaal waar alleen de mooiste foto’s werden gedeeld. Vol inspiratie. Tegenwoordig wordt het ook veel meer een social kanaal, praat je heen en weer met elkaar en kan je echt even in het persoonlijke leven duiken van iemand die je inspireert. Ik vind het heerlijk!

Ik vind het het leukste om via-via bij de meest inspiratievolle kanalen te komen. En dan vooral meiden te volgen waar ik me mee kan identificeren. Vandaag deel ik 5 Instagram-accounts met je van meiden die ik persoonlijk echt super leuk vind:

@fp_aimee

Instagram accounts Moderne Hippies Aimee
De “fp” in haar naam staat voor free people (duh). Aimee werkt in de free people winkel in Carlsbad, Californië. Ze deelt vooral foto’s van zichzelf met de fijnste kleding van dit geweldige merk, maar met een persoonlijke touch van haarzelf. Ze leidt een heerlijk zonnig leventje en dat zie je. I love it (en ben zo jaloers! Zowel op haar werk als het klimaat).

@hummusbirrrrrrrd

Instagram accounts Moderne Hippies Hummus
Ja, je leest het goed: Brigette heeft 6 r-en in haar Instagram-account! Ze heeft haar eigen blog met de mooiste foto’s en een eigen Etsy webshop met natuurlijke producten. Haar foto’s schreeuwen stijl. Ik ben helemaal verslaafd aan alles wat ze doet. (FYI: dit is niet Brigette, maar een van haar vriendinnetjes. Ik vond de foto gewoon erg mooi. En zo maakt ze er nog veel meer.)

@salty_hippie

Instagram accounts Moderne Hippies Salty
Lauren is een echt hippie-hippie meisje. Lees: een heleboel vrolijke foto’s en heel veel kleur. Ze tekent en schildert erop los en maakt ook haar eigen customized gitaren met haar kunsten. Interesse? Haar mail vind je op haar account. Fantastisch!

@mimielashiry

 

mimielashiry
Deze schone dame heeft haar eigen website www.mimielashiry.com en iedere foto die ze deelt is werkelijk waar een plaatje. Ze leeft in de zon en maakt van iedere dag een feestje. Of in ieder geval: zo lijkt het.

@amyflyingakite

Instagram accounts Moderne Hippies amyflyingakite
Amy speelt de banjo, schrijft heel veel en maakt mooie minimalistische foto’s. Je kunt haar ook volgen op haar lifestyle blog www.amyflyingakite.com.

Zouden jullie het leuk vinden als ik vaker van dit soort inspiratie-posts met jullie deel? Let me know. Ik barst ervan.

O ja: je kunt mij natuurlijk ook gewoon volgen op Instagram: @mh_marte 😉

PS Ik ben genomineerd voor de #generationglamour Awards. Ik kan jouw hulp heel goed gebruiken door hier op mij te stemmen. Dank je wel!

// volg Marte op Instagram, Twitter en Facebook 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.