MODE & BEAUTY

5 x Leuke Facebookgroepen

Leukste Facebookgroepen

Bron

Hoezo Marktplaats? Tegenwoordig vind je op Facebook de tofste communities om je nieuwe broek van H&M te combineren met een unieke top: tweedehands, bohemian, zelfgemaakt. You name it, they got it. Vandaag deel ik de 5 leukste groepen waar je sowieso lid van wilt worden:

1. Bohemian Marketplace

Tweedehands, nieuw of zelfgemaakt: het maakt in deze groep niet gek veel uit, zolang het maar bohemian is. Precies mijn stijltje. I love it. >> Ga naar deze groep.

2. Vintage Marketplace

Vanaf de jaren ’20 tot en met de jaren ’80; je vindt het in de Vintage Marketplace. Van kleding tot woon- en gebruiksvoorwerpen! Posten, bieden, scoren. >> Ga naar deze groep.

3. Vintage Obsessed Seamstress

Van deze groep word je lid om de mooiste patronen voor retro jurkjes te spotten. Vraag en geef tips hoe je je vintage inspired kleding het meest authentiek kunt afwerken en natuurlijk show je er ook het eindresultaat! >> Ga naar deze groep.

4. Ruilvolution

Zoals we het vroeger deden: ruilen! Dat verzamelt zich in deze groep. Voor zowel oude zooi als leuke diensten. >> Ga naar deze groep.

5. Bohemian chic, Boho, Ibiza, Gypsy

Deze groep is voor iedereen die van het bohemian-chic-boho-ibiza-gypsy stijltje houdt. Dat gaat van kleding, sieraden, tweedehands tot events en markten. >> Ga naar deze groep.

Heb jij nog een goede tip? Laat natuurlijk een reactie achter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.