5 x Waarom wij fan zijn van Boho-Tiffin + winactie

Je leven opvrolijken met bohemian items vinden wij al-tijd leuk. In mijn favorieten liet ik al zien dat ik fan ben van de bohemian lunchboxen van Boho-Tiffin. Waarom? Omdat:

1. De boxen 100 % hippieproof zijn
2. Je geen plastic boterhamzakjes of saaie lunchboxen meer hoeft te gebruiken
3. Je er alle healthy snacks en salades super makkelijk in mee kan nemen
4. Ze je saaie werkplekje instantly opvrolijken
5. En ze mega handig zijn voor die zomerse picknick in het park

Boho Tiffin x Moderne Hippies - 1

Boho Tiffin x Moderne Hippies - 3
Boho Tiffin x Moderne Hippies - 4

Boho Tiffin x Moderne Hippies - 2

Win!

Hoe leuk: vandaag mogen we op Moderne Hippies een lunchbox + hanger + netbag naar keuze weggeven!

Wat moet je daarvoor doen? Reageer hieronder met welke snack, salade of zelfgemaakte spread je in de box zou willen doen. Vergeet niet je correcte e-mailadres in te voeren. Natuurlijk ontvang je extra karmapunten als je:

Mij persoonlijk volgt op Instagram en YouTube.
Moderne Hippies volgt op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

Volgende week maandag (27 juni 2016) ontvangt de winnaar een e-mailtje.

Check vast www.boho-tiffin.com voor alle exemplaren!

65 reacties

Mieke Veelenturf (foodcheck) -

Wat een geweldige boxen, om VROLIJK van te worden. Heel toevallig kom ik hier terecht en zie ik dat de winactie nog maar 30 minuten geldig is! Dus hop snel een berichtje voor het te laat is.

Wat ik mee zou nemen in m’n gewonnen box… Nu de aardbei en kersen uit mijn eigen tuin πŸ“πŸ’binnenkort de appels en peren ook uit eigen tuin🍐🍏 Of een omelet van de scharreleieren van m’n beste vriendinnetje!πŸ”

Wat ik zeker weet is dat hij goed gebruikt zal worden, en ik veel bekijks krijg tijdens het eten met deze trommel πŸ˜„

Nicole -

Ohhhh sorry dat ik zo laat invlieg… Maar wat een enige lunchboxes! Ik kom vanavond via instagram, norecipesforlife terecht op de boho tiffin site. Ik kende leukerds nog niet.. Maar om vervolgens op Facebook te zien dat de dames de lunchboxes nu mee naar Nice hebben, waar ik in september ook heen ga…wil ik er ook wel een meenemen. Wij gaan nooit zomaar naar het strand met een bruine boterham. Er worden hapjes gemaakt, wrapjes, olijfjes, salades voor iedereen die mee is, laatst eigen gemaakte gehaktballetjes mee feta en koriander.. Die verdienen geen blokkertuppeware….Maar die horen in deze boho tiffin boxes.. vooral die in die turquoise paisly.. πŸ˜†. Nu wil ik graag wat meer gezonde hapjes meenemen onderweg. Dit helpt om het met zin een rust op te eten, in de pauze, wanneer ik even langs de Amstel kan zouden op de steiger..
Groetjes Nicole

Annet -

Ik ga op reis naar Costa Rica en neem mee: mijn boho tiffan met peultjes- notenmelange, local fruit from Costa Rica. Pura Vida

Lisette -

Wat leuk! Die kan ik super goed gebruiken voor mijn uitzet, omdat ik veel liever een salade meeneem naar de uni dan een boterham! Ik zou erin doen…
– salade met paprika, hummus, geroosterde kikkererwten, pistaches
– guacamole!
– mijn geweldige raw brownies
– kersen/aardbeien
:)

Ik volg je trouwens (allang) op facebook en instagram!
x

Eva -

Ik moest er even goed over nadenken, maar ik zojuist een heerlijke Linzen salade met feta, olijven en zongedroogde tomaatjes gegeten (kudos voor mijn keukenprins). Nog precies een portie over die ik morgen lekker bij de lunch ga eten. Maar hoe leuk zou het zijn als ik in zulke gevallen dat in zo’n gave Boho Tiffin mee kan nemen! Ook een goede manier om het weggooien van voedsel tegen te gaan <3

Diny -

Ik grijp deze unieke kans om een geweldig mooie prijs te winnen,met beide handen aan ! Kip/meloen salade met snoep paprikaatjes,tomaatjes en komkommertjes en een lekkere appel toe

Anneloes -

Wat zou het toch een vrolijkheid geven op mijn werkplek. In het bovenste bakje zal ik overnight oats doen, middelste heerlijk zomerfruit zoals kersen of perzikken. En onderop een lekkere salade met geitenkaas en aardbeien voor de lunch.

Rianne -

Ik snap wel waarom jullie fan zijn! Ze zijn zo gaaf, dit is toch geweldig? Op deze manier wordt lunchen weer een feestje, helemaal als je jezelf verwend met gezonde lunches. En op die tour ben ik inmiddels, hoewel het nog een hele zoektocht is vind ik al wel dat ik um verdiend heb. Ik heb mijn dochter beloofd om in de vakantie te gaan picknicken, zou super zijn als ik dit met haar kan doen met deze gave box. Ik ga ze dan vullen met wraps, fruit en een salade!

Rowena -

In het bovenste bakje alle ingrediΓ«nten voor een joint, in het tweede bakje veel chips tegen het honger gevoel na de joint en ik het derde bakje een boterham met kaas.. Is hoe t zou zijn als ik eind jaren 60, begin 70 als echte hippie had geleefd. Maar, als moderne hippie gaan er knackebrod crackers in,, met zelf gemaakte humus met rode bieten (heerlijk), in het tweede bakje paprika en komkommer stukjes (wat ook heerlijk Is om te dippen in de humus) En in het derde bakje fruit, heel veel fruit. Omdat dat mijn verslaving Is. Zoveel mogelijk vrolijkheid in de fantastisch vrolijke bakjes.

Tamara TS -

Die zijn tof!!! Ik doe heel graag mee. Ik zou zelfgemaakte rodekoolsalade met ananas meenemen, aardappelsalade met augurk en zure uitjes en een gemengde fruitsalade met verschillende soorten meloen. Niet dat ik altijd zo gezond en bewust leef, maar dit is gewoon geweldig lekker voor in de zomer!

Ik volg je overal.

Anita H. -

Noten zijn een vast bestanddeel van mijn lunch op het werk en die kunnen prima in deze lunchbox. Verder varieert het nogal; rode biet met zachte geitenkaas; gekookte eitjes; gekookte zoete aardappel met feta; rauwe zoete aardappel met cashewnoten(pasta). Mogelijkheden te over. Ik maak nu nog gebruik van plastic wegwerpzakjes; niet echt milieubewust dus.

Linda. Janssen -

Ooooh ik wil dit kado zoooo ontzettend graag winnen, ik kwijl er al weken bij weg als ik ze voorbij zie komen. Maar dan denk ik toch tja het is wel weer een maand dansen voor onze dochter ( tja.. Moeders he). Het is DE uitkomst voor mij, ik ben namelijk al bijna 13 jaar chronisch ziek ” syringomyelie ” door mijn ziekte en medicatie kwam ik heel veel aan. En ben ik nu in 1,5 jaar tijd een maagverkleining ( gastral Sleeve) ondergaan en een galblaas verwijdering. Ik moet minimaal ( liever vaker) 6x per dag eten. Nu gooi ik vaak een Liga etc in mijn tas maar dat is dus echt niet goed. Eigenlijk moet ik nu best raar eten, veel vlees, vis, kaas, zuivel, noten, fruit 1 max 2x per dag en de rest is bijzaak eigenlijk. Daar slik ik extra pillen nodig πŸ˜‚πŸ˜‚ die had ik nog niet genoeg (min. 18 al voor mijn ziekte) je mag ook nooit eten en drinken tegelijk daar moet altijd een half uur tussen zitten! Dus heel je leven tenminste dat van mij bestaat uit optijd pillen, optijd drinken, optijd eten, optijd rusten en dan ben ik best een leuke mama πŸ˜‰ En optijd mediteren helpt ook zeker tegen de pijn. Nou mijn karma factoren moeten goed zitten heb alles geliked en geabonneerd al is het op you-tube onder een ander e-mail adres. Dit blik ik zoooo ideaal heb ik gewoon voor een heel dagdeel eten bij als ik even wegmoet en staat nog leuk om mee rond te wandelen ook! Nou snacks, bij mij gaan er dan gesneden appels schijfjes met wat kaneel in, een portie geitenkaas met walnoten advocaat en wat honing hmmmm, meloen blikjes, humus met bv crackers of komkommerschijfjes, blokjes kaas met snoeptomaatjes, rolletjes kruidenkipfillet met kruidenkaas, kleine koude gekruide kipspiesjes, stukjes tortilla raps met zalm, rucola en kruidenkaas, Oooh ik weet nog zoveel meer. Alleen allemaal in snack formaat! Ik ben al van maat 48 naar 36 gegaan en wil zo graag zo blijven, en dat gaat niet steeds met een snelle koek in mijn tas, of vieze plastic bakjes of zakjes! Ik zou zoooo happy zijn! Heel veel liefs Linda Janssen β€οΈπŸ’‹πŸ˜Š

Tosca Steenvoorden -

Jaaaa deze wil ik al heel lang! Deze past perfect in mijn sinds een aantal maanden (bijna altijd) Healthy lifestyle!
Ideaal voor mijn verse rauwkost, Healthy choco-dadel ballen & zelfgemaakte tonijnsalade!

Charlotte karsmakers -

Hoi
Ooohhh wat een gave actie…
Dit zou super van pas komen…
Ik ga vanaf morgen revalidatie traject in voor 4 maanden aangezien ik aan mijn herstel wil werken en natuurlijk blijf ik gezond eten,hierin kan ik mijn gezonde lunch en snacks in doen voor de pauzes zodat ik ff lekker kan bij komen van alle inspanningen en genieten van alle verse biologische eten die ik vers gemaakt heb…Ik neem hierin mee lekker uitgebreide salade,gv sandwich en verse kokos vlees…en natuurlijk volg ik je overal op fb en instagram

Cassandra -

Ik zou fruit en salades er in meenemen! Ze zijn niet allen cute maar ook nog eens praktisch. 2 vliegen in 1 klap!

Charissa -

Wat een te gekke, gave bakjes zijn dit. Ik ben bezig met een summer challenge en puzzel elke dag om de juiste voeding binnen te krijgen. Moet proberen om de eiwitten in mijn voeding te verhogen. Hoe fijn is het om dan deze boho tiffin te vullen met lekkere eitjes, romige kwark of salade met kip om lekker mee te nemen naar mijn werk!

Marisa -

Wat zijn ze gaaf en wat een leuke winactie. Deze zou heel goed van pas komen. Mijn kindjes en ik zijn dol op picknicken en als een dag als vandaag met de gehele dag regen leggen we gewoon een kleedje in de woonkamer. Met deze lunchbox zouden we ieder ons eigen bakje kunnen vullen. Vandaag hebben we het weer nagespeeld. Aangezien het de hele dag regende 😊 en wij wilden dat de zon zou gaan schijnen hebben we de zonnedans gedaan waarna eerst de regenboog tevoorschijn kwam, daarna werd het mooi en warm weer en scheen de zon zo had ik voor mezelf een regenboogsalade gemaakt en voor de jongens zonnemaiswafels en daarna ijs van banaan met bevroren aardbeien en dat even in de blender. Dat zou dus perfect in de boho tiffin passen ziet alles er helemaal vrolijk en zonnig uit.

Carola van Bronswijk -

Ik vind deze lunchbox zo gaaf! Ik zou in het eerste bakje verse salade meenemen met granaatappelpitjes, appel, walnoten en geitenkaas. In het tweede boxje Griekse yoghurt met zelfgemaakte granola van havervlokken, kokosrasp, honing en pecannoten en in het bovenste boxje een zelfgemaakte snackreep met zaden en pitten.

Melanie sturkenboom -

Ik zou deze box volstoppen met verschillende snoepjes, en die op de balie zetten van mijn kapsalon, zo zie ik m iedere dag van de week en genieten mijn klanten ook vd boho tiffin

Paula Baars -

Deze zou ik super graag winnen! Ik zou er couscoussalade met dadels in doen, naanbrood en heerlijke baba ganoush! En om het extra leuk te maken; op 27 juni is het mijn verjaardagscadeautje!

Sandra -

HOE leuk is deze lunchbox?! Ik zou dit heeeel graag willen winnen. Ik denk dat het met mijn karmapunten wel goed zit hahaha en 27 juni, de dag dat de winnaar bekend wordt gemaakt, is de dag dat ik 12jaar samen ben met mjjn vriend. Hoe leuk is dat?!
Ik weet niet waar te beginnen maar ik ga sowieso zelf pesto maken, heerlijk een caprese bij een zomerse picknick. Ook neem ik hier graag mijn lievelingsquinoa in mee met noten, geitenkaas en mango. Oehhh ik ben zoo benieuwd!!!

Jet -

Nadat ik in het weekend voor mijn vrienden heb gekookt uit het heerlijke boek Vegarabia komen de restjes hummus, pitabroodjes, geroosterdegroente salade, falafelballetjes en meer van al dit goeds toch nog tot hun recht in zo’n prachtige lunchbox op werk!

Nozha -

Gave Lunchbox 😍😍, ik zou in de bovenste bakjeheerlijke zoete aardbeien en ananas doen, middelste bakje kip/zalm wraps en onderste bakje , dadels gevuld met geroosterde amandelen en zelfgemaakte mueslireep 😍😍😍

daniella -

Wat een geweldige lunch boxen zijn dat! Ik zou voor mijn dochtertjes lekkere fruithapjes erin doen, en voor mijzelf stukjes kaas, tomaat, augurk en komkommer erin doen:-)

Djuli -

Wat leuk! Ik ben een aantal vegan potlucks aan het organiseren, dus dit zou heel goed van pas komen! Ik denk dat ik er een frisse bulgursalade of stukjes bananenbrood in zou meenemen.

Maartje -

Jaaaa die wil ik heel graag winnen! Super handig voor mijn vegan couscous, worteltjes en rijstwafels om de werkdag weer door te komen πŸ˜€

Amy Jaquet -

Ohh😍. Wat een leuke winactie! Ik zou het volgende meenemen:
– in de onderste box twee heerlijke bruine speltboterhammen met een laagje creamcheese.
– in de middelste box een salade van rucola en komkommer, aangemaakt met een beetje balsamico-azijn.
– in de bovenste box zomerse aardbeitjes, om heerlijk van te snoepen en eventueel door de salade te doen.
Vervolgens kan ik op een bankje in de zon, alles uit de boxjes combineren tot een heerlijke, frisse, healthy sandwich πŸ“β˜€οΈ.
Liefs,
Amy

Andrea -

O wat leuk! Deze zouden ideaal zijn als ik komend jaar een juffie ga worden :) Ik zou er heerlijke stukjes fruit en een lekkere lunch met een broodje in meenemen. Oeh! Of lekker wat groenvoer voor in de pauze. Zoveel keuzes!

Leonie -

Wiieehhhh wat een gave winactie en een super gave tiffin! Ik zou er bananenbrood in doen en bounty bites en lekker vers fruit! πŸ˜πŸ™ŒπŸ» super handig!

Lilian -

Wat een prachtige winactie.
Heerlijk lunchen bij mij hier aan het IJsselmeer! Met een erwten hummus met naan brood, een Marokkaanse couscous met noten en rozijnen en kip en daarbij een komkommer salade met koriander,tomaat en geitenkaas. Smullen aan het water. πŸ˜‰

Marlon -

Leuke winactie weer!
Ik heb nog geen idee waar ik het mee zou vullen: worteltjes en paprika, of toch sla, augurken, tomaatjes en ei? Stukjes watermeloen gaan er zeker in 😍. Als er wat quinoa-rijstwafels in passen zou het helemaal perfect zijn. Ik denk dat ik er gewoon telkens wat anders in stop. Minder breekbaar dan glas en beter dan alles in plastic stoppen. Lijkt me heel handig. Oh en die netbag vind ik er zo cool bij!
Ik zet ‘m gewoon vast op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas πŸ™ˆ

im -

Oeehh mooi! Dit klinkt wel ideaal, ik heb letterlijk 10 minuten geleden nog een dressingbakje in mijn tas laten sneuvelen, waardoor de hele boel naar balsamico dressing ruikt….
Zeker dat hier een lekkere salade van spinazie, bietjes, tomaat, feta en zoete aardappel in gaat! Met wat fruit als toetje.. heerlijk het park in!

Gladys Bodeutsch -

Wat een gave actie, aangezien ik sinds vorige week geen vaste werkplaats meer heb. Ik reis veel met de trein tussen Eindhoven-Utrecht en Rotterdam is deze super makkelijk.
Ik zou er mijn fruit, salade en bijvoorbeeld nootjes in doen zodat ik toch nog lekker en vers kan eten. En niet vergeten omdat ze zo mooi zijn πŸ€πŸ€πŸ€

Myrthe -

Ik zou mijn zelfgemaakte havermoutrepen, bananenbrood en vegetarische curry met kikkererwten en mango meenemen. Nooit meer gedoe met bakjes en zakjes.

Michelle -

Super gaaf!!! Wil ik zeker wel winnen. Ga als het nieuwe boek van The green happiness op de mat valt beginnen met een nieuwe manier van eten voor mij. Dan zeker genoeg variatie voor in deze prachtige lunchbox. Nu zou ik er griekse yogurt met vers fruit in doen, een couscous salade en lekker verschillende groentes. :)

Isabel Driehuis -

Koud en warm combineren!!! Mijn zelfgemaakte favo yellow coconut curry 😍 Onderste bakje vullen met Basmati rijst, middelste bakje vullen met de curry… Dit opwarmen en dan de inhoud van het bovenste bakje eroverheen, cherry tomaatjes en verse koriander! Ik werk als stewardess in het vliegtuig en dit is de perfecte manier om vers eten mee te kunnen nemen en te kunnen opwarmen! Niet alleen ik maar ook het milieu is blij want dit scheelt heel veel plastic bakjes!

Eline -

Oooohhhh ik zou zo graag een boho tiffin vullen met mijn heerlijke zelfgemaakte wraps met hummus, veel groente met een beetje feta, jum! Daarbij rauwe noten en wat dadels en een plak bananenbrood. Dan reis ik heel stijlvol richting werk en is lunchen een extra feestje! Duimennnnn! En uiteraard volg ik je waar ik kan πŸ˜ƒπŸ’–

Katja -

Ik zou mijn werklunch erin meenemen. Als dat je dag niet beter maakt… en wat ik dan zou lunchen, mmmmm….. misschien een heerlijke zelfgemaakte guacamole met speltcrackers, vietnamese summer rolls en een stukje zelfgemaakte rogge ontbijtkoek om tussendoor te happen. Ooh wat zou ik deze graag winnen… ik vind ze zo mega leuk. De spanning is niet te doen πŸ˜‰

Esther -

Wat een super leuke manier om spulletjes mee te nemen! Ik zit altijd met plastic bakjes inderdaad :(. Vooral als je geen brood eet is het soms vrij lastig om spullen mee te nemen. Het gaat lekken of wordt geplet bijvoorbeeld. Niet heel fijn haha.

En dit ziet er ook nog eens super leuk uit!

Ik doe graag mee :) Ben benieuwd!

Ik volg je beide instagrams en op twitter en facebook :)

Els -

Als ik deze boho-tiffin win dan vul ik deze onder andere met heerlijke yoghurt pannenkoekjes, met vers fruit, een heerlijke salade met geroosterde paprika’s, of gewoon met leftovers zoals nasi of bami. Variatie genoeg met al die heerlijke foto’s die voorbij komen. Waar ik me het meeste op verheug is dat ik nu niet met al die plastic bakjes hoef te lunchen maar uit een echt mooi design lunchbox die ook nog eens de blikvanger op mijn bureau of tafel in de kantine gaat worden, En als we met de familie weggaan dan gaat deze zeker lekker gevuld mee.

happyhealthy_iris -

Zo’n leuke lunchboxen! Perfect om saaie studiedagen in de bibliotheek van de universiteit door te komen.
Welke snack en lunch ik zou meenemen?

Mijn zelfgemaakte volkoren zalm en spinazie wraps om dan af te sluiten met in een apart vakje een dessertje van vanille pannenkoekjes met banaan en nutella.
En om het geheel wat in balans te houden toch nog een vakje voorzien van een stukje fruit. :)

Al deze lekkernijen in één lunchbox, dit is geweldig :).

Duimpjes omhoog alvast.

Dieuwertje -

Deze bohemian trommeltjes passen precies bij mijn levenstijl, eten en foodblog!
Wat ik mee zou nemen? Zelfgemaakte empanadas met salsa voor lunch en appelcompote met homemade granola als gezonde snack. Of biryani met raita en parathas en fruitsalade. Of quinoa met geroosterde groenten en pesto, salade en aardbeien gedoopt in pure chocola.
De trommeltjes zouden super handig van pas komen want dan hoef ik niet meer plastic zakjes te gebruiken wat er nogal knullig uit ziet haha :)

Dieuwertje -

Deze bohemian blikjes passen precies bij mijn eten en mijn foodblog!
Wat ik zou meenemen? Zelfgemaakte empanadas met salsa voor lunch en appelcompote met granola als gezonde snack. Of biryani met raita, parathas en fruitsalade. Of quinoa met geroosterde groenten & pesto, salade en aardbeien gedoopt in pure chocola als snack.
De trommeltjes zouden super handig van pas komen want dan hoef ik niet meer plastic zakjes te gebruiken wat er nogal knullig uit ziet haha 😁

Willemijn -

Ha, super nice! Ik heb een glutenintolerantie en heb daarom altijd iets te snacken bij. Momenteel gebruik ik daar meestal zo’n ‘hip’ groen bakje van de Hema voor, maar het komt ook heel regelmatig voor dat m’n hele tas vol met losse zakjes eten ligt. De boho tiffin box zou ideaal zijn! Ik zou nootjes meenemen, fruit (stukjes mango, meloen, aardbei of iets dergelijks) en zelfgebakken bananenbrood :)

Charissa van der Vlies -

Ik ben de laatste tijd helemaal weer verzot op Mexicaans! Dus lekker maistortillas (steeds makkelijker te krijgen in NL gelukkig!) met bonen, salade en verse guacamole gaan zeker een keer mee! Ik heb me laatst weer gewaagd aan Mole (holy mole wat een boel ingredienten!) Ik neem braaf elke dag een lunchtrommeltje mee, maar lang niet zo’n praktische (die vakjes, zo handig, nu zit alles bij elkaar gekwakt) en mooie als dit! Herinnert me ook zo aan India. Fascinerend systeem daar hoe ze daar de lunchboxjes de hele stad door fietsen! Echt briljant.

Suzanne -

Supermooie trommeltjes! Ik hou ervan! En ik zou ze vullen met Marokkaanse tajine, Marokkaanse wortel/sinaasappel salade en humus met ras-el-hanout voor bij het lekkere brood dat ik ook meeneem. Maar ik zie hier ook een boel andere lekkere dingen voorbij komen! Mischien kunnen we een Boho-tifin picknick organiseren!!

Nancy van der kamp -

Ik zou m’n lunch voor op het werk erin meenemen;
Twee belegde boterhammetjes en wat gezonde tussendoortjes zoals appel, banaan of ander fruit. En wat yoghurt met cruesli, muesli om de dag door te komen ! Ideaal alles bij elkaar en geen zakjes en doosjes

Marije Stuurman -

Wauw zeker wauw ,nou wat ik er in zou stoppen,ik denk ieder geval voor te picknicken,als het super mooie zomer dag is. Bijvoorbeeld, glutevrije geniusbollen met daarop sla,kaas,tomaat en komkommer,mooie zomerse salade in het midden denk ik als slagroom op de taart bij wijze van spreken denk ik dat ik heerlijke bosbessen meenemen,als ik niet allergisch voor aardbeien zou geweest zijn had ik hier aarbeien erbij gezet,maar helaas deze meid is allergisch voor aardbeien.

Patty -

Wauw deze lunchbox ziet er zo ontzettend mooi uit! Ik zou hem super graag willen winnen. Ik ben sinds kort bezig met goed eten en de lunchbox zou me daar super bij kunnen helpen want het is een feestje om ze te vullen met rauwe groenten, koude salades en fruit. Net dat beetje extra motivatie wat je nodig hebt om een gezonde lunch mee te nemen naar werk :)
πŸ˜πŸ“πŸŒπŸ›πŸ†πŸπŸ‰πŸ

Denise -

Jaa dit is zΓ³ perfect! Vorige week gingen mijn vriend en ik picknicken maar man wat een gesleep met bakjes etc. Hier kunnen mooi de falafel balletjes in met tomaat en komkommer salade, geraspte peen. Hummus en Tahin en aubergine. Dit alles stoppen we op een tortilla en smullen maar!

Hanneke -

Love, hartje, hartje. ZΓ³ leuk zijn deze boxes. Daar word je instant-vrolijk van (ondanks de regen buiten). Ik zou er mijn dochter mee verrassen. Die gaat volgend schooljaar naar de middelbare school en ze is (/ik vind) haar nu al hippie-proof (voor de duidelijkheid dat is ze uit zichzelf, geen pushende mama hier). Deze trommels zou ik vullen (eenmalig hoor, daarna moet ze het zelf doen ;-)) met een hummus in bakje 1, rucola met tomaatjes, olijfjes en komkommer in bakje 2 en tenslotte aftoppen met bakje 3: in stukjes gescheurd platbrood.
Als ik haar was zou ik er blij mee zijn. No doubt: zij ook.
Extra karmapunten doe ik niet aan mee. Heb geen social media.
Duimen nu (voor mijn dochter) en anders is iemand anders er vast erg blij mee

Annemieke -

Geraspte rode kool, geraspte wortel, pistache nootjes, geitenkaas en vinaigrette van walnootolie en witte wijnazijn. Net zo kleurrijk en smaakvol als de trommeltjes!

Romy -

Die zijn zoooooo sweet! Ik zpu me elke dag op mijn lunch verheugen en ze vullen met net zulke lekkere en kleurrijke hapjes. Fruit in alle kleuren van de regenboog, mediterrane hapjes als falaffel, hummus, baba ganoush en en en….. Raak helemaal geinspireerdπŸ’žπŸ˜πŸŒΊπŸ“πŸŠπŸ‰πŸ’πŸπŸŒπŸ†πŸπŸ…

Chantal Goedhart -

Ik zou er Heerlijke springrolls in doen met heeeeel veel knapperige groenten, in de volgende verdieping wat frisse druiven, aardbeien en mango, om bij de laatste laag te eindigen met wat heerlijke havermout koekjes.
Kom maar op met die zomer en de picknicks! πŸ“πŸ‡πŸͺ🌞🌸

Cor R -

Wat zijn ze mooi.
Hierin kan al mijn hapjes voor de dag in mee.
Salades, noten, gebakken groenten. Fruit.

kristel dijkhuizen -

Mijn banaan prij salade de favoriet van de hele familie banaan en een prij wat peper en klein beetje zΓ³ut erbij dan een mayonaise of slla dressing heerlijk.
En het ziet er super leuk.uit zo kan ik er mooi mee over straat

Carmel -

Wat een leuke lunchboxen! Ik zou er een heerlijke fruitsalade in meenemen, een frisse salade met brie, appels, rozijnen, walnoten ed, en in de laatse laag zou ik mezelf verwennen met koekjes oid πŸ˜„.

Marie-JosΓ© Bremer -

Wat een leuke actie! Ik zou er mijn groente sushi in bewaren! Beter dan balancerent met een bord op de fiets met platic folie!

Inge -

Super ding en ziet er nog leuk uit ook!
Ik zou de drie lagen gebruiken voor:
– een quinoa tabouleh salade met heel veel verse munt, koriander en peterselie
– een verfrissende (koude) tomaten/komkomer/advocadosoep
– healrhy cocos limoen taartjes gemaakt van amandelmeel, cocosboter, verse limoenen, cocosmelk en cocosbloesemsuiker.
Heerlijk flesje (naar believe alceholvrije) sparkle er bij en laat die zomer maar komen :-)
Net verhuisd naar een plek op loopafstand van de Waal en geen geld voor vakantie dus met dit item kan ik heerlijk picknicken en lokaal vakantie vieren!

Hanelore -

Een geweldige box voor al mijn gezonde hapjes. Hij zou zeker vol zijn met mijn lekkere huisgemaakte hummus, verse groente en zeker een paar heerlijk sappige kersen of aardbeitjes πŸ’πŸ“β€οΈ

Roos -

Wij leven in de zomer op het strand. Daar zou deze Tiffin ontzettend fijn bij aansluiten. Elke keer aan rommelen met plastic bakjes gevuld met fruit , groenten , humus , vis en chocola :-) is een ” crime”. Dit is DE geweldige oplossing daarvoor.

Roos

Klara -

In deze prachtige box zou ik voor onze zomerse picknick een watermeloen salade stoppen met fetakaas en verse punt. Verder een flinke punt vlierbloesemtaart met appel, peer en ricotta. In het bovenste bakje zou ik beginnen met een gemengde salade met geroosterde bietjes, pistachenootjes, hΓΌtekaas en grapefruit. Hier wordt ik vrolijk van <3

Tamara -

Ik ben fan! Deze drielaagse beeldschone box zou perfect zijn om (1) rijst, (2) een curry en dan de (3) toppings met noten en gesneden koriander gescheiden te houden tot de lunchtijd!
Liefs!

Chrissy -

Natuuuuurlijk volg ik je overal hihi..
Wauw een leuke win actie! Ik zie mezelf al shinen met deze gave lunchbox :)
Nog meer aangekeken worden op werk met mijn bijzondere eten (volgens collega’s) whaha.. Ipv brood neem ik vaak salade of rijstwafels met beleg mee.. Met deze lunchbox kunnen mijn paprika en tomaatjes mooi shinen en mijn salades voor de lunch.

Duimen duimen maarr..

Liefss..

Isa -

Wat leuk! Ik zou denk ik lekkere salades er in meenemen voor de lunch op school of juist bakjes met mijn favoriete groenten en fruit! :)

Reageer ook